اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خامه فرم گرفته

#1
خامه فرم گرفته



مواد لازم خامه فرم گرفته
خامه 1 پیمانه
پودر قند یا شکر دانه ریز 1 تا 2 قاشق غذا خوری
خامه

طرز تهیه خامه فرم گرفته
خامه را با پودر قند یا شکر مخلوط کنید و به مدت 5 تا 6 ساعت در فریزر بگذارید . بعد از گذشتن این زمان مخلوط را از فریزر در بیاورید و بعد از کمی که نرم تر شد آن را با همزن برقی حدود یک ربع هم بزنید تا خامه خوب فرم بگیرد.طوری که اگر با قاشق مقداری از آن را برداشتیم و در ظرف دیگری ریختیم به همان شکل باقی بماند.البته اگر خامه را بیشتر از حد هم بزنید تبدیل به کره خواهد شد.سعی کنید محیطی را که در آن خامه را درست میکنید خنک باشد .

همچنین میتوان خامه فرم گرفته شده یا اضافه مانده را در ظرف های دربسته در داخل فریزر نگهداری کرد و هر بار قبل از استفاده دوباره 10 دقیقه ای با هم زن هم زد. در ضمن نباید خامه در کنار مواد غذایی بو دار مثل ماهی و میگو در فریزر نگهداری کنید.



پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
خامه فرم گرفته - Emmɑ - 02-03-2021، 1:16

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ی خامه قنادی با خامه صبحانه
  فوق العاده ترین سالاد خیار با سس خامه و پیازچه
Heart ماكاروني كالباس و خامه
  •° طرز تهیه رولت های خامه ای خوشمزه بدون فر °•
  ماکارونی با کوفته و خامه ..
  تزیین کیک با خامه صبحانه
  «پنه با سس کدوحلوايي» و خامه اضافه !
  سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون
  نان پر شده با قارچ و خامه ترش

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان