امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخبار کوتاه کی پاپ

بیانیه جی‌وای‌پی در رابطه با هیونجین :

سلام، کمپانی جی‌وای‌پی صحبت میکنه.

قبل از هرچیزی بابت شرایط سختی که بخاطر اخبار بد هنرمند ما، هيونجينِ استری‌کیدز به وجود اومد، عذرخواهی میکنیم.
بخاطر اقداماتی که لازم بود صورت بگیره، لطفا درک کنید که اطلاع‌رسانی موقعیت با توجه متنوع بودن منابع، زمان میبرد.
زمانی که این مشکل به وجود آمد ما به همکلاسیان، معلمین و همسایگان گوش دادیم و با انتشار دهندگانی که پست ها را نوشتند ملاقات داشتیم. بعد از تحلیل و جمع آوری اطلاعاتی که از افراد مختلف داشتیم، سخت بود که بطور واضح حقایق را ثابت کنیم چرا که موقعیت در حافظه آنها تفاوت‌هایی داشت.
به‌هر‌حال، افرادی هستند که بخاطر رفتار و حرف‌های نامناسب و ناشیانه‌ی هیونجین در گذشته آسیب دیده اند، و هیونجین هم عمیقا پشیمان است، بنابراین من با انتشار دهنگان شخصا ملاقات و از آنها عذرخواهی کردم.
یکبار دیگه تشکر میکنم که سوتفاهمی که با هیونجین پیش آمده رو حل کردید و عذرخواهی صادقانه اون رو پذیرفتید و در آینده حمایتش میکنید.
با اینکه بهتون دسترسی نداریم اما میخوام از این فرصت استفاده کنم و از افراد دیگری که با حرف‌ها و رفتارهای گذشته‌ی هیونجین آسیب دیده اند، عذرخواهی کنم.
در آینده، هيونجين همیشه قول داده که زندگی درستی رو با فکر کردن به رفتارهای خودش سپری کنه، و ما هم توجه بیشتری به مسیر درست هنرمندان خواهیم داشت.
درآخر، خواهشمندیم از پخش شایعات و گزارشات بی اساسی که با حقیقت تفاوت دارند خودداری کنید، و ما
سعی میکنیم تا در انتخاب کارآموز و هنرمندان دقت بیشتری کنیم.

ممنونم.

آپدیت اینستاگرام استری‌کیدز با هیونجین :

"سلام، من هیونجین از استری‌کیدز هستم.
قبل از هرچیزی، صادقانه از افرادی که با رفتار و حرف‌های من در دوران مدرسه اذیت شدند، عذرخواهی میکنم. وقتی به رفتارهای گذشته‌م نگاه میکنم، زمانی که از الان کمبودهای بیشتری داشتم، خجالت زده و ناامید میشم. متوجه شدم که حرف‌ها و رفتارهای من بدون درنظر گرفتن دیگران، باعث ناراحتی اونها شده. خیلی دیره، ولی من عمیقا به رفتارهای خودم فکر میکنم. فرقی نمیکنه عمدی بوده یا نه، فکر میکنم هیچوقت بخاطر آسیبی که به دیگران زدی بخشیده نمیشی. من به رفتارهای خودم فکر میکنم چون میدونم صرفا اینکه عذرخواهی کردم و عذرخواهیم پذیرفته شده، نشون نمیده اون آدم قبلی کاملا ناپدید شده.
با اینکه خیلی دیره، ممنونم از اون افرادی که آسیب دیدن که حاضر شدن شخصا ملاقات کنن و من رو ببخشند.
دوست دارم از باقی افرادی که بخاطر رفتار و حرف‌های نامناسب من در دوران مدرسه اذیت شدند و باهاشون ملاقاتی نداشتیم هم عذرخواهی کنم. بابت ناامید کردن تمام افرادی که حمایتم کردن خیلی متأسفم."

منبع  T.me/STRAY_KIDS
پاسخ
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: K POP NEWS - Berserk - 29-09-2016، 14:50
RE: اخبار کوتاه کی پاپ - DarkLight - 26-02-2021، 11:13

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Rainbow اخبار و چارت‌های Kpop
  اخبار 2020 اکسو
  کنسرت کوتاه BTS _ Tiny Desk

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان