15-02-2021، 13:12
(15-02-2021، 6:52)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عرررررر چه زیاد نوشتی!!
خعب آنجل اویل ۰-۰
سریع نظرمو میگم چون دارم آخرین نفسامو میکشم ۰-۰
شوخی میکنم بابام یه هفته تنبیهم کرده ۰-۰ البته من بی گناهما اومدم تعریف میکنم ۰-۰
عاممممم...
آرمین ملقب به آنجل اویل ، لولو یا لوله بخاری ، مخ ۷ ضلعی یا ۷ بعدی ، فریزر ، آرمی ، عجل معلق که جدیدا اضافه کردم ۰-۰ و لقب های تو حلقی آجی آلما![]()
بخاطر چن قطبی بودنش لقبای لوله بخاری و ... داره چون همواره فازش در حال تغییره برای همین لولوعه اما در عین حال بخاری و گرم و مهربون ۰-۰
این بشر عاشق عدد هفته در حد مرگ ۰-۰ به شخصه وقتی ازش یه چیزی میخوام موردای نوشتمو ۷ تاش میکنم و کنارش شماره میزارم تا ببینه هفتاس روش تضمینی که جواب میده ۰-۰
فک کنم هیچ بشری تاریخ تولد واقعی این بشرو ندونه ۰-۰ ( البته شاید رها یا دوستای خیلی نزدیکش بدونن) ولی اگه ازش پرسیدین و بهتون گفت بدونین از خودش گفته ۰-۰
خعب حالا سعی میکنم بی چرت و پرت گویی بگم ۰-۰
بی شوخی خیلی مهربونه مخصوصا با کسایی که واقعا دوسشون داره مثل مامان جیمیناش یا رها این دو بشر بدونن بهتون خیلی اهمیت میده ۰-۰البته خیلیا هستن ولی من اینارو میشناسم
آرمیه هفت آتیشس و جالبه که سعی میکنه پسرا رو به یه اندازه دوس داشته باشه ( برا یه آرمی کار بسی سختیه ۰-۰ )
چن قطبی ۰-۰
خیلی وقتا میتونه یا میتونی از ته دل خوشحالش کنی
اونایی که هیچوقت باهاش دعوا با ناراحتش نکردنو خیلی دوست داره و سعی میکنه خیلی باهاشون مهربون باشه و توجه کنه
البته بقیه هم دوس داره ها ولی این یه مورد خیلی خوش شانسن ۰-۰![]()
میدونم که دعوا کنی دعوا میکنه که خو طبیعیه ولی واقعا اهل دعوا نیس و واقعا ازش معذرت میخوام که باهاش دعوا میکردم و حرصش میدادم![]()
![]()
دیگه دارم سعی میکنم معتادیمو نسبت به گوشی و لپ تاپ از بین ببرم
دیگه چمد چیزی به ذهنم نومویاد خو ۰-۰ آها یه سری از اسمای دخترونه مثل ساحل و ستاره و آوین رو خیلی دوس داره بقیشو نمدونم اینا یادمه
ریاضیم دوس میداره
اومممم فک کنم همین ۰-۰
سعی کردم بدون اون روح یه سال و نیمم بگم دیگه اگه چرت و پرت گفتم باید ببخشین ۰-۰
مثلا قرار بود خلاصه باشه ۰-۰ :/
خو عب نداره فدا مخم ۰-۰![]()
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی آنجل اویل و آرزوهات تبدیل به داشته هات بشن ^^
خو تا هفته دیگر بدرود ۰-۰
خب شروع میکنم!!
بلی همه میدونن بی گناهی!

بلی بلی :|
عجل معلق؟! :|
نه آلما بخاطر خودش دیگه اون لقب های تو حلقی رو نمیگه!!
نوچ نوچ لوله بخاری رو آلما روم گذاشت چون به قول خودش درازم و لاغر و اون زمان فازم یه نمه گرم بود!! :|
نوچ نوچ لولو بخاری رو فاطمه روم گذاشت چون یه بار بحثمون شد و من گفتم: تو ازم یه هیولا ساختی!!
اونم گفت: آره تو هیولایی!! شب خوش آقای هیولا :|
بعدش دید آلما بهم لوله بخاری میگه...
بعد یکم فکر کرد...
هیولا=لولو
و اینطور شد که لوله رو تبدیل به لولو کرد :|
ای جان!! هفتتتتتتتت

عاره ای کلک روششو پیدا کردی *-*
دوستای نزدیکی ندارم ولی مدیرای فلش میدونن :| رها هم نمیدونه .-.
اصلا تاریخ تولدم برا کسی مهم نیست که :|
ممنون خجالتم نده

نظر لطفته (:
ای بابا بس کن دختر (:
حرص دادن کیف میده درکت میکنم D;
منم دیگه معتاد گوشی نیستم فقط ظهرا و آخر شبا میام فلش!!
بیوگرافی کاملمو حفظی که!!

کسی جز تو اینا رو نمیدونه احسنت!!
کوچیک بودن خیلیم خوبه!! آرزو بزرگترا کوچیک شدنه!!
آره خیلی خلاصه س!! فدا مخت!!
همچنین مادمازل!!
تا دیداری دیگر بدرود ._.