عاغااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مننننننننننننننننننننننننننننننننننن اعتراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااض دارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ۰-۰
حاااااااااااااااااااااااااااااااال چراااااااااااااااااااااااااااااااااا من باید تو این سن کمممم انقده تو خلصه قرار بگیرم که حتی ندونم عاشق کیممممممممم ۰-۰
عاشق شوهرم دازایممممم با اون خوشملی و همه چی تمومی و باهوشی و ابهت و سادگی خاصششش (تذرتناقناقار ۰-۰)
یا عاشق اون چشمای گیرا و دریایی گوجو سنسههههه
یا عاشق اون خنده ها و چشمای گربه ای یاتوساااان
لیوای هچووووو با اون اخمای ژذابششش
هی هی سباس چانو کجای دلم بزارمممممم یلدلناذنیانا
عاشق وی با اون صدا و خنده های مستطیلی و خوشگلی بینهایت و کیوتیششششش *-*
جیمین که هم هات و ژاذابه با اون آهنگ فیلترششش هم کیوت و گوگولیییی لاچی بو لالاااااا*^*
کوک با اون نقیلنتنتثفن بازیاش که دلمو بردهههه
جیهوپ با اون خنده هاش و من امید شمام ، شما امید منید ، من جیهوپ هستم... امید دقیقا همینجاس (:
ووووویی ار ام با اون چال گونه هاش *-*
جین با اون خنده هاش ورلد واید هندساااام
شوگا با اون رپ خوندنش و خفنیش ولی خعلیم کیوتهههه *-*
من در خلصه ای گیر افتادم که تمومی ندارههههههههه &^&
مننننننننننننننننننننننننننننننننننن اعتراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااض دارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ۰-۰
حاااااااااااااااااااااااااااااااال چراااااااااااااااااااااااااااااااااا من باید تو این سن کمممم انقده تو خلصه قرار بگیرم که حتی ندونم عاشق کیممممممممم ۰-۰
عاشق شوهرم دازایممممم با اون خوشملی و همه چی تمومی و باهوشی و ابهت و سادگی خاصششش (تذرتناقناقار ۰-۰)
یا عاشق اون چشمای گیرا و دریایی گوجو سنسههههه
یا عاشق اون خنده ها و چشمای گربه ای یاتوساااان
لیوای هچووووو با اون اخمای ژذابششش
هی هی سباس چانو کجای دلم بزارمممممم یلدلناذنیانا
عاشق وی با اون صدا و خنده های مستطیلی و خوشگلی بینهایت و کیوتیششششش *-*
جیمین که هم هات و ژاذابه با اون آهنگ فیلترششش هم کیوت و گوگولیییی لاچی بو لالاااااا*^*
کوک با اون نقیلنتنتثفن بازیاش که دلمو بردهههه
جیهوپ با اون خنده هاش و من امید شمام ، شما امید منید ، من جیهوپ هستم... امید دقیقا همینجاس (:

ووووویی ار ام با اون چال گونه هاش *-*
جین با اون خنده هاش ورلد واید هندساااام
شوگا با اون رپ خوندنش و خفنیش ولی خعلیم کیوتهههه *-*
من در خلصه ای گیر افتادم که تمومی ندارههههههههه &^&