اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نامه محرمانه کمال تبریزی به اصغر فرهادی! ( آخر خنده )

کمال تبریزی کارگردان سرشناس سینمای ایران با ادبیات خاص خود یادداشتی برای تبریک به اصغر فرهادی نوشت.

نامه محرمانه کمال تبریزی به اصغر فرهادی!
سلام بر تو ای اصغر فرهادی سینمای ایران! نمیدونی چقدر بابت این جایزه ای که گرفتی خوشحالم! ولی افسوس که در این شرایط ایده آل! نمی تونم احساسم رو به کسی ابراز کنم… شهر شلوغه و همه به هم، گیر دادن! می ترسم بهت تبریک بگم و بابت همین تبریک خشک و خالی، بشم عامل بیگانه و صهیونیزم جهانی و طرفدار مراسم فواحش هالیوود! اونوقت خر بیار باقالی بارکن! ولی خوب که فکر می کنم همش تقصیر توئه!

آخه عزیز دل برادر! الان هم وقت جایزه گرفتن بود؟! اونم از گلدن گلوب ؟! آدمه دیگه! فکر نکردی تو این شیر توشیری بزن وببند خانه سینما، حسادت بعضی ها گل کنه؟ کلا در خانه سینما رو گل بگیرن؟! این همه متلک بارمون کنن!؟ آخه به فکر ما نیستی، به فکر سینما باش با این جایزه گرفتنت! رفتی اون جایزه گنده گنده رو گرفتی! حالا ما چه خاکی به سرمون کنیم؟!

خیلی نامردی! بی معرفت! اقلا میگفتی جایزه مارو اعلام نمی کردن! همون پشت صحنه یه جوری زیر میزی می گرفتی می رفت پی کارش دیگه! بالاغیرتا، حالا که دیگه خراب کردی و همه عالم و آدم فهمیدن سینمای ایران جایزه مهم جهانی گرفته، عیب نداره؛ بیا و ازاین به بعد دیگه صداشو درنیار! مثل تلویزیون خودمون، شتر دیدی ندیدی!
جایزه های احتمالی بعدی هم، علی الخصوص اسکارو که دیگه نگو! اگه دادن، پیشنهاد می کنم اصلا نگیری! یا اگرهم مجبور شدی بگیری، لااقل تقدیمش کن به اینایی که سریال ها و فیلم های جهانی ظرف 33 روز می سازن… بلکه سینما یه کم از دست و زبان اشون در امان باشه!

یه حسن دیگه هم داره، اگه این جایزه هایی رو که تو گرفتی، اینا بگیرن، دیگه میشه جزو افتخارات ما و به احتمال زیاد، از تلویزیون خودمون هم نشونش میدن! اصغر جون، من و بقیه خونواده سینما، واقعا بابت این لطفی که در حق ما میکنی، ازت ممنونیم؛ جایزه هاتو تو بوق نکن! بخصوص گنده هاشو! حرف آخرمون هم یادت نره…
دیگه نشنویم جایزه اسکار و این حرفا ها…
خدا خیرت بده، موفق باشی!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط cute flower ، (nasim) ، poya ، .ali. ، j0oj0o ، لادن ، ffrr ، golgandum ، ...Altair... ، mandi ، رها8888 ، همنفس ، The Ginkel ، AmItiSe ، فرشته ي كوچولو ، lan3olat ، mona49 ، ღdorsaღ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
نامه محرمانه کمال تبریزی به اصغر فرهادی! ( آخر خنده ) - ps3000 - 06-02-2012، 21:48

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اصغر فرهادی از فیلم ساختن در ایران و خارج از آن می‌گوید
  تفاهم نامه حمایت از تئاتر استان ها منعقد می‌شود
  «قهرمان» اصغر فرهادی به بازار فیلم کن می‌رود
  نامه جنجالی سی بازیگر زن سینمای ایران درباره شرایط غیراخلاقی در سینمای ایران
  واکنش رئیس سازمان سینمایی به نامه اخیر هنرمندان
Video اطلاعات تازه‌ای از فیلم جدید اصغر فرهادی منتشر شد
Sad علی اصغر طبسی در گذشت !
Big Grin دو فیلم نامه مجوز ساخت گرفتند!
  سریال طنز «محرمانه» آماده شد
Star انتخابات «شورای مرکزی کانون فیلم‌نامه‌نویسان» برگزار شد

پرش به انجمن: