29-01-2021، 20:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-01-2021، 20:12، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(29-01-2021، 20:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه.
(29-01-2021، 20:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چنتاش به مقصد نرسید ؟ اینا چرت و پرتای شبکه منو تو و بی بی سیه ؛ حد اقل ۱۲۰ تا کشته داده ؛ خودشون اعتراف کردن ؛ ویدیوش تو یوتیوب هست ؛
شما دقت کن داداش
حرفت درست
ولی پایگاه الاسد ک زد ایران , نمیدونم فهمیدی هیچی کشته نداد , چند تا موشک اصا نرسیدن ب مقصد , رسوایی بود
گنبد اهنین هنوزم قدرتشو داره
بازم میگم من خودم از یهود بدم میاد , ولی واقع بینم
جدا اصا از اینا
اصا همه حرفا شما متین
کشوری ک متحد اول قدرت نظامی دنیاس چجوری زورش ب ما نمیرسه؟
ترامپ رو یادته؟ میگف ایران زیاد حرکت بزنه مجبوریم از موشک های فراصوت قاره پیما رونمایی کنیم!
بعد ایران الان چجوری میخواد واشنگتن دیسی رو بزنه؟
نکنه با کمک های روس که همین پدافند s400 ک داد رو با کلی منت و بدبختی داد , و تازه تکنولوژی روزم نیس!
خو آره گنبد آهنین هنوزم اوکیه ؛ ولی ایرانم همچین چیز کمی ندارع ؛
تا الان چن بار اسم کشور اردن رو شنیدی ؟ میدونستی پیاده نظامی های ایران میتونن با یه فرمان از اردن برن اسراییل و اینور و اونور ؟
گفتی آمریکا ؛ یه قدرتی هست اونورترا به نام کره شمالی ؛ کار بالا بگیره اونم میاد ؛
تازه اصن کار به اون نمیکشه ؛ ایران اگه تنگه هرمزو ببنده کار جهان تمومه ؛ چه برسه به آمریکا
فقط موانع پایگاه مورد هدف قرار گرفت.
اگه یک نفر زخمی شده باشه آمریکا اعلام جنگ میکرد.
امشب درباره این موضوع صحبت میکنیم.
البته در تاپیکی دیگه.
من اطلاعاتی دارم که کسی از اون با خبر نیست.