(27-01-2021، 0:30)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-01-2021، 0:25)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه کن...خودم بهتر میدونم هر دو لازم بود
بابایی دیدی انصافا این خیلی بهتر بودا ۰-۰
زیادم از تایپک دور نشیم حرفی داری تو گفتگو آزاد ریپش کن .-.
خودت خف بنما ۰-۰
عژباااا خو اومدیم اینجا درباره همینا گفتگو کنیم دیه ۰-۰
(27-01-2021، 0:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلت یه بحث و کتک کاری مفصل میخوادااا ۰-۰
(27-01-2021، 0:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب بس کن اون زیپ لعنتیتو بکش
اینو میدونم که تو از من بزرگتری و خیلی عاقل تری... و من هنوزم عین یه بچه ۱ ساله رفتار میکنم و کسی زیاد حرفامو جدی نمیگیره
ولی بابایی من همین کاری که تو با هیترا در برابر پسرا میکردیو با
انیمه هیترا میکردم... بخدا اگه ذره ای عقلش رسید و بهش فک کردن... نکردن!! هر کی سلیقه ای داره و مام کسیو نمیتونیم مجبور کنیم از علایق ما خوشش بیاد ، ولی بعضی مث میترا نظرشونو نمیگن... توهین میکنن ، مسخره میکنن ، علایقمونو جلومون کوچیک میکنن و... ولی هر کاری کنی نمیفهمن !! فقط باید با آرامش و منطقی حرف زدن دهنشونو صاف کنی!! ولی اگه فوش داد توعم بگو راحت باش هر چی از دهنت در اومد بگو ولی حرفات منفی باشه و فوش کنارش نه کلا فوش باشه!!! ۰-۰
داری بهم آموزش میدی؟؟
وب -- شد خبر داشتی؟؟ همه فوشم دادن که چرا انقدر آرومم حتی رها از دستم کفری شده بود
هوییی آوا عه چیزه مادی برو گمشو وب بسه معتاد اینجا شدی
البته اویلته اینجوری ای دو روزه خوب میشی منم به بچه های اینجا میگم محلت ندن بری یه فعالیتی کنی
حالا خوبه اول بسم الله گفتم تو فلانی تو بیساری من کم عقلما باز میگه آموزش ۰-۰ عژبااااا
هوی آنجل اویل بعله اینجام به لیست اعتیادانم اضافه شده ۰-۰ ولی خو یه مدت چون داستانم پاکیده بود افسرده شده بودم حالم از هر چی وب بود بهم میخورد ۰-۰ :/
عمراااا ببین به حرف من گوش میدن یا توی آجییییل ۰-۰
در ضمن وب که به چیز رفت خبر داشتم بعدشم خو لابد تقصیر تو بوده که پریدن بهت دیه بعله ۰-۰