(25-01-2021، 23:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-01-2021، 23:13)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشوم مامان بزرگ مقدس
یور ایز تل و استی گلو هم امتحان کن افرین پسرم (:
عی بابا عی بابا
موقع ستودن مراقب کمرت باش فرزندم :/
نه پسرم شما ب وظیفت برس (:
نه خیلی وقته آرتوروز و روماتیسم و سنگ کلیه و صافی کف پا و تنگی نفس و گرفتگی عضلات و .... بقیه درد و مرض ها رو دارم
نه نمیشه حتما باید یه کاری کنم میام پنجره ها رو پاک میکنم... بعد استخر رو آبشو عوض میکنم بعد ظرفاتونو میشورم بعدش اممم جارو برقی میکشم کل امارت رو حیاط رو تمیز میکنم بعد منتظر دستورا میمونم
(25-01-2021، 23:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچ میندازیم بانک/:
خونمون سقف نداره اونو درست میکنیم بچه ام پوشک نداره لباسای سهون و میزارم تو شلوارش ب جا پوشک برا اونم پوشک میگیریم /:
بمیرم برا...برا...برا بچت هققققق
عاغا شما برین وام بگیرین من ضامنتون
هققققق
پس ندادینم به درک
یا خودم پس میدم ی هقققق میرم زندون
من دیگه تحمل ندارم
فردا صبح به سهون بگو سرکار نره، عوضش با من بیاد بریم وام بگیریم
دلمو سوزوندی
خیلی بدبختیم ما

باش تو راهه داره میاد
(26-01-2021، 7:40)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-01-2021، 22:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ترترتر:/
هر هر هر/:
ب خودت رفتن شعور هم ندارن/:
میرم/:
چِشِ دیدن اخلاق زیبای مارو نداری:///
به درک
(25-01-2021، 22:57)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخوام صد سال سیاه احساساتمو فضایی نکنم:///
فضارو احساسی نکن....احساستو فضایی کن ^-^
واه مگه تو این جامعه میشه احساساتو فضایی کرد
بی ادبِِ بی نزاکت/:
اخلاقتون کجاش زیباس؟/:
دیشب ته جون به اوک نیو اضافه شد دیدی پسرمو؟/: