اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری

#1
کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری

کباب پز تابشی خانگی که با نام کباب پز خانگی نیز شناخته می شود محصول شرکت   است. این شرکت در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات تابشی فعالیت داشته و به عنوان مخترع کباب پز تابشی در ایران شناخته می شود.
کباب پز تابشی خانگی محصول  تبدیل به یکی از مطرح‌ترین ابزارهای پخت‌وپز در خانه‌ها شده است. این کباب پز بدون دود می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن انواع کباب‌ها را برای شما آماده کند. فرقی نمی‌کند کباب کوبیده باشد یا کباب های کشور های دیگر مانند جوجه کباب مراکشی، شما می‌توانید به‌راحتی با استفاده از این کباب پز خانگی آن‌ها را در آشپزخانه آپارتمان و خانه خود طبخ کنید.

کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری

کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا همان جوجه کباب مصری

جوجه کباب یکی از بهترین و خوشمزه ترین انواع کباب است که به صورت های مختلف در کشورهای گوناگون طبخ می شود. در این مقاله ما به شما طرز تهیه جوجه کباب شالتو را آموزش می دهیم. جوجه کباب شالتو که با نام جوجه کباب مصری نیز شناخته می شود، یکی از انواع جوجه کباب های خوشمزه است که دستور پخت بسیار راحتی دارد.


نکته مهم

برای طبخ جوجه کباب مصری باید از سیخ هایی با عرض بسیار کم استفاده کنید. مناسب ترین این سیخ ها سیخ های جیگر است که عرض بسیار کمی دارند. برخی سیخ های گوجه هم دارای عرض کمی بوده و برای اینکار مناسب هستند.

طبخ جوجه کباب مصری با استفاده از کباب پز تابشی خانگی

طبخ جوجه کباب شالتو با استفاده از کباب پز تابشی خانگی بسیار آسان بوده و شما می توانید به راحتی این جوجه کباب خوشمزه را در خانه آماده طبخ کنید. استفاده از کباب پز بدون دود برای طبخ جوجه کباب مصری باعث پخت بهتر و سریعتر آن می شود همچنین مواد داخل جوجه کباب نیز به خوبی پخته شده و طعم عالی خود را به جوجه کباب منتقل می کنند.
جوجه کباب شالتو یا همان جوجه کباب مصری روش طبخ منحصر به فردی دارد. مهم ترین نکته در طبخ جوجه کباب مصری مزه دار کردن مرغ آن است همچنین شما می توانید مدل گوشتی این کباب را نیز طبخ کنید که آن نیز در نوع خود بسیار خوشمزه است. برای مشاهده روش طبخ جوجه کباب مصری تا پایان این مقاله همراه ما باشید. مواد لازم اعلام شده برای 4 نفر بوده و شما می توانید بر اساس تعداد نفرات خود نسبت مناسب را به دست بیاورید.
کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری

مواد لازم برای طبخ جوجه کباب مصری با استفاده از کباب پز تابشی خانگی

مواد لازم برای مزه دار کردن جوجه ها

• فیله مرغ 1 بسته آماده 1 کیلویی (12 عدد فیله مرغ)
• پیاز یک عدد بزرگ
• نمک 2/1 قاشق چای خوری
• فلفل سیاه 3/1 قاشق چای خوری
• زعفران دم کرده 3/2 استکان

مواد لازم برای سس کره جهت خوشمزه کردن کباب ها

• کره 100 گرم
• لیمو ترش 2 عدد متوسط
• گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
• فلفل سبز 12 عدد
• فلفل دلمه قرمز یا رنگی (بجز فلفل دلمه ای سبز) یک عدد بزرگ (برش خورده به صورت مکعبی)

مواد لازم برای مخلوط طعم دار

• پیاز سرخ شده 2 قاشق مربا خوری (پیاز رنده شده)
• گردوی ساطوری شده 200 گرم (گردوی سفید)
• سیر 1 حبه
• جعفری یا گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
• رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری

کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری

طرز تهیه جوجه کباب شالتو با استفاده از کباب پز تابشی خانگی – مرحله اول – خرد کردن مرغ ها و مزه دار کردن آنها

• در صورتی که فیله های مرغ شما ضخامت بیشتری دارند ابتدا فیله های مرغ را در ابعاد مناسب و به ضخامت 1.5 سانتی متر برش دهید. سپس آنها را مقداری با بیف کوب کوبید البته توجه داشته باشید که فیله مرغ خیلی لطیف و نرم بوده پس مراقب باشید که خیلی له نشوند و انسجام خود را حفظ کنند.
• در داخل یک ظرف بزرگ زعفران دم کرده را به همراه فلفل و نمک مخلوط کنید و سپس فیله های مرغ برش خورده و له شده را در داخل آن قرار داده و حسابی مخلوط کنید. مراقب باشید که فیله های مرغ آسیب نبینند.

• سپس پیاز بزرگ را رنده کرده و آب آن را گرفته و به مخلوط مرغ و زعفران اضافه می کنیم. تفاله پیاز را دور می ریزیم. مخلوط به دست آمده را در یک پلاستیک زیپ پک ریخته و درب زیپی ان را به صورت کامل می بندیم و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها حسابی مزه دار شوند.

طرز تهیه جوجه کباب شالتو با استفاده از کباب پز بدون دود – مرحله دوم – آماده کردن محتویات داخل جوجه کباب شالتو

• بعد از چهار ساعت ابتدا کیسه حاوی جوجه کباب های زعفرانی مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم. سپس در یک ظرف شیشه ای بزرگ باید جعفری خرد شده را به گردو های ساطوری شده اضافه کنید. اگر تمایلی به استفاده از جعفری ندارید می توانید از گشنیز استفاده کنید.
• سبزی ساطوری شده را با گردو ساطوری شده حسابی مخلوط کنید.
• سپس حبه سیر را له کرده و مقداری به آن نمک زده و آن را به حالت خمیر در می آورید. در این حالت سیر شما له شده و به راحتی با مواد مخلوط می شود.
• فلفل سیاه و مقداری نمک را به این مواد اضافه میکنید.
• سپس پیاز سرخ شده را به مواد اضافه میکنیم.
• در مرحله آخر باید رب انار را به مخلوط اضافه کنیم. در این حالت مواد مخلوط چسبندگی خاصی به خود گرفته و طعم و مزه آنها عالی می شود.
• مواد را باهم مخلوط می کنیم تا حسابی با هم ترکیب شوند.

کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری

طرز تهیه جوجه کباب شالتو با استفاده از کباب پز کوچک – مرحله سوم- آماده کرده سیخ ها و پر کردن داخل آن ها

• در این مرحله فیله های مرغ مزه دار شده را روی یک سینی بزرگ قرار می دهیم. داخل انها را با مخلوط به دست آمده پر می کنیم. در داخل هر فیله مرغ مزه دار شده یک قاشق غذا خوری مواد طعم دهنده می توان قرار داد. اگر کمتر از این مقدار هم در داخل فیله ها قرار گرفت مشکلی نیست. مراقب باشید مواد زیادی در داخل فیله ها قرار نگیرد چرا که ممکن است در هنگام رول کردن از وسط فیله ها بیرون بزند.

• برای اینکه مواد به خوبی در همه جای فیله ها قرار گیرد آن را روی فیله ها پهن کنید و بعد فیله ها را رول کنید. برای رول کردن فیله کمی آنها را به سمت خود بکشید تا فیله ها مقداری کش بیایند. سپس به آرامی اقدام به رول کردن فیله ها کنید. در هنگام رول کردن دقت کنید که فیله ها متقارن رول شوند و شکل منظمی داشته باشند.
طرز تهیه جوجه کباب شالتو با استفاده از کباب پز تابشی اراک – مرحله چهارم – آماده کردن سس مخصوص مزه دار کردن کباب
بعد از اینکه رول ها آماده شد باید سس مخصوص را آماده کنید. برای این کار باید ابتدا کره را آب کرده و سپس لیمو را برش داده و آب لیمو ها را به کره آب شده اضافه کنید. کره و اب لیمو را خوب هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند. آن را در ظرفی نگهداری کنید تا در زمان مناسب، با فرچه روی کباب ها بمالید.

طرز تهیه چوچه کباب شالتو – مرحله پنجم – طبخ جوجه کباب مصری با استفاده از کباب پز تابشی خانگی

• ابتدا باید کباب پز تابشی خانگی را آماده کنیم. در داخل سینی کباب پز خانگی آب می ریزیم. برای طبخ جوجه کباب شالتو ما طبقه وسط را انتخاب می کنیم. در صورتی که کباب پز بدون دود شما از نوع گیربکس دار است شلف متحرک آن را در مرکز کباب پز قرار دهید. کباب پز بدون دود را روشن می کنیم و کمی صبر می کنیم تا سرامیک ها حسابی داغ و سرخ شوند.

• حال باید جوجه کباب شالتو به صورت رول شده را روی سیخ ها قرار دهیم. نکته مهم در این جا این است که بخش انتهایی جوجه کباب مصری که در واقع لبه انتهایی آن است، باید در سمت نوک سیخ قرار گیرد. در غیر این صورت ممکن است که رول ها در سیخ باز شوند.سیخ مناسب برای جوجه کباب شالتو سیخ های جیگر است که عرض بسیار نازکی دارند و جوجه کباب مصری را خراب نمی کنند. به هیچ عنوان از سیخ هایی با عرض زیاد استفاده نکنید.

• بعد از هر تکه رول جوجه کباب مصری باید یک عدد فلفل سبز و یک تکه مربعی از فلفل دلمه ای رنگی را قرار دهید تا ظاهر کباب ها شکیل تر شود. در هر سیخ شما می توانید یک عدد رول جوجه کباب شالتو قرار دهید. به این نکته توجه داشته باشید که فلفل هادر بین جوجه کباب رول شده قرار گیرد و ابتدا و انتهای سیخ فقط رول جوجه کباب مصری باشد.
• سیخ ها را در کباب پر تابشی خانگی قرار داده و بعد از 30 ثانیه آنها را می چرخانیم تا هر دو طرف رول ها به خوبی نیم پز شده و به اصطلاح کباب خود را بگیرد.بعد از این که هر دو طرف سیخ ها به حال نیم پز درآمد باید روی آن را سس مخصوص بمالید. برای اینکار از فرچه پلاستیکی استفاده کرده و سس مخصوص خود را روی جوجه های رول شده بمالید تا طعم مزه آب لیموی تازه نیز روی کباب ها قرار گیرد.
• در این حالت شما روی کباب ها را با آب لیموی تازه مزه دار کرده اید. خود جوجه کباب شالتو نیز طعم زعفرانی داشته و مواد داخل آن نیز داری طعم ملس رب انار خواهد بود.
• در کنار این سیخ ها، گوجه ها را نیز برش زده و روی سیخ ها قرار دهید و آنها را کباب کنید تا در کنار غذای خود آنها را میل کنید. بعد از اینکه جوجه کباب شالتو به خوبی کبابی شده آنها را روی برنج از سیخ خارج کرده و همراه با زیتون پرورده، ترشی کلم، سیر تازه، برگ کاهو و دیگر مواردی که برای تزیین مناسب است میل نماید.
کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری - tabesh2020 - 09-01-2021، 11:43


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان