28-12-2020، 9:25
دریافت یوسی رایگان
بسیاری از وب سایت ها و اپلیکیشن ها وجود دارند که ادعا می کنند می توانند یوسی رایگان به شما دهند اما برخی از آنها حاوی بدافزار هایی هستند که متاسفانه علاوه بر این که میتوانند برای دستگاه تلفن همراه شما مضر باشند ممکن است اکانت شما را نیز Hک کنند و تمامی زحماتی که شما کشیده اید از بین خواهد رفت، در زیر راهکارهایی را به شما معرفی خواهم کرد که شما بدون هیچ نگرانی می توانید یوسی رایگان بدست آورید.
راهکار اول:
من به شما توصیه می کنم که تمامی کانال های یوتیوب و صفحات اجتماعی بازی پابجی موبایل را دنبال کنید، علی الخصوص در یوتیوب معمولا برای گیمر های بازی پابجی موبایل رقابت هایی به اشتراک گذاشته خواهد شد که اگر بتوانید در آن رقابتها پیروز شوید به عنوان پاداش یوسی رایگان به شما تعلق خواهد گرفت، هر چه بتوانید از مهارت های بیشتری استفاده کنید و با قدرت بیشتری داشته باشید و البته این نکته را فراموش نکنید که داشتن استراتژی و تاکتیک خاص می تواند در پیروزی شما بسیار موثر باشد.
راهکار دوم:
شما می توانید با دانلود اپلیکیشن های PlayerZon و MPL به راحتی کسب درآمد کنید و درآمد حاصل از آنها را برای خرید یوسی بپردازید.
یوسی رایگان پابجی
راهکار سوم:
من به شما توصیه می کنم که عبارت pubskins در گوگل جستجو کنید تا وبسایت مورد نظر برای شما به نمایش در بیاید سپس شما با استفاده از آدرس جیمیلی که اکانت پابجی موبایل خود را با آن فعال کردهاید توانید یوسی رایگان دریافت کنید تنها کافیست آدرس جیمیل خود را وارد کرده، سپس متوجه خواهیم شد که تعداد 100 یوسی به شما تعلق گرفته است.
برای این که بتوانید یوسی های بیشتری را به دست آورید به شما یک لینک تعلق خواهد گرفت که اگر بتوانید آن لینک را با دوستان و سایر گیمرهای بازیپابجیموبایل به اشتراک بگذارید، به ازای هر بار استفاده از آن لینک به شما ۵۰ یوسی تعلق خواهد گرفت.
دریافت یوسی رایگان
راهکار چهارم:
یکی دیگر از راهکارهایی که شما می توانید یوسی رایگان بدست آورید این است که، بازی Bonus Challenge را اجرا کنید. پس از نصب این بازی و ایجاد حساب کاربری یک UC Packagesبه شما تعلق خواهد گرفت و هرچه شما در این بازی فعالیت داشته باشید و به طور مرتب بازی را اجرا کرده، تبلیغات را مشاهده کنید و در چالش ها شرکت کنید به عنوان پاداش یوسی رایگان به شما تعلق خواهد گرفت، فراموش نکنید که اگر قصد دارید از این طریق یوسی رایگان بدست آورید باید کمی صبور باشید.
راهکار پنجم:
همانطور که می دانید شرکت در رقابتهای الیت رویال پس بازی پابجی موبایل در نهایت برای شما ۶۰۰ یوسی به عنوان پاداش در نظر گرفته است، اما برای اینکه بتوانید در این رقابت ها شرکت کنید باید در ابتدا به عنوان هزینه ورودی ۶۰۰ یوسی بپردازید، از طریق راهکارهایی که در بالا ذکر شد شما به راحتی می توانید ۶۰۰ یوسی بدست آورید، پس از اینکه توانستید رقابت ها و ماموریتهای الیت رویال پس را کامل کنید در نهایت متوجه خواهید شد که ۶۰۰ یوسی به حساب شما اضافه شده است.