19-12-2020، 12:14
سلام بر دوستان خوب.
به جلسه دوم آموزش زبان آلمانی خوش آمدید.
در عبارت داده شده Ich به معنای “من” و bin به معنای “هستم” است. از این جمله بسیار کاربردی می توانید برای معرفی خود استفاده کنید. به مثال های زیر توجه کنید.
من علی هستم=Ich bin Ali
من مهسا هستم=Ich bin Mahsa
میبینید که اسم افراد به شکل اینگلیسی ساده نوشته شده.
حال میخواهیم از طریق همین جمله شغل خود را نیز معرفی کنیم. برای این کار بعد از عبارت Ich bin از واژه ein به معنای “یک” استفاده می کنیم. برای مثال:
من یک معمار هستم=Ich bin ein Architekt
با قرار دادن هر واژه دیگر به جای واژه Architekt می توانید شغل دیگری را معرفی کنید. به مثال های زیر توجه کنید:
من یک معلم هستم=Ich bin ein Lehrer
من یک عکاس هستم=Ich bin ein Fotograf
یکی از اولین نکاتی که در گرامر زبان آلمانی با آن برخورد خواهید کرد وجود جنسیت است. جنسیت اسم یا فرد بر نحوه توصیف جملات تاثیر میگذارد و این نکته ایست که با کمی دقت خواهید توانست آن را رعایت کنید. تمامی جملات بالا در صورتی درست خواهد بود که “من” یک فرد مذکر باشم. برای ایجاد شغل های مونث در زبان آلمانی یک پسوند in- به این شغل ها اضافه می شود. به مثال های زیر توجه کنید.
معلم زن=Lehrerin
معلم مرد=Lehrer
Ich bin eine Lehrerin.(من یک معلم زن هستم)
لغت rin نشان دهنده مئنث بودن فرد در جمله است.
با تشکر
به جلسه دوم آموزش زبان آلمانی خوش آمدید.
در عبارت داده شده Ich به معنای “من” و bin به معنای “هستم” است. از این جمله بسیار کاربردی می توانید برای معرفی خود استفاده کنید. به مثال های زیر توجه کنید.
من علی هستم=Ich bin Ali
من مهسا هستم=Ich bin Mahsa
میبینید که اسم افراد به شکل اینگلیسی ساده نوشته شده.
حال میخواهیم از طریق همین جمله شغل خود را نیز معرفی کنیم. برای این کار بعد از عبارت Ich bin از واژه ein به معنای “یک” استفاده می کنیم. برای مثال:
من یک معمار هستم=Ich bin ein Architekt
با قرار دادن هر واژه دیگر به جای واژه Architekt می توانید شغل دیگری را معرفی کنید. به مثال های زیر توجه کنید:
من یک معلم هستم=Ich bin ein Lehrer
من یک عکاس هستم=Ich bin ein Fotograf
یکی از اولین نکاتی که در گرامر زبان آلمانی با آن برخورد خواهید کرد وجود جنسیت است. جنسیت اسم یا فرد بر نحوه توصیف جملات تاثیر میگذارد و این نکته ایست که با کمی دقت خواهید توانست آن را رعایت کنید. تمامی جملات بالا در صورتی درست خواهد بود که “من” یک فرد مذکر باشم. برای ایجاد شغل های مونث در زبان آلمانی یک پسوند in- به این شغل ها اضافه می شود. به مثال های زیر توجه کنید.
معلم زن=Lehrerin
معلم مرد=Lehrer
Ich bin eine Lehrerin.(من یک معلم زن هستم)
لغت rin نشان دهنده مئنث بودن فرد در جمله است.
با تشکر