(15-12-2020، 11:18)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-12-2020، 9:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مدلش چیه؟
نظرت راجع به ایسوس چیه؟
لنوو اس ۵۴۰
ایسوس و لنوو و... اکثرا فرق تو ظاهر و برندشون هست !
بیشتر سخت افزار داخلیش مهمه ، ولی من علاءالدین رشت خرید میکردم ، نموداری رو دیدم مه لنوو نسبت به فروش جهانی خیلی بالاتر از ایسوس بود ، قیمتش هم پایین تر بود !
جدا از اینا لپ تاپم اثر انگشت داره ، ورودی تایپ سی داره ، بدنش فلزیه ، نورپس زمینه داره ، دوتا خروجی یو اس بی نسل ۳ داره ، ورودی اچ دی ام آی داره ، کارتخوان داره ، صفحه نمایشش IPS هست !
سخت افزارشم ، سی پی یو اینتل کور آی۵ نسل هشت هست ، رم ۸ ، هارد ۱ ترا hhd داره و ۱۲۸ تا اس اس دی ، گرافیک ۴ ان وی دیا
مشخصاتش خوبه ، من فقط رمش رو با هارد اس اس دیشو یکی دو سال دیگه ارتقا میدم با سی پی یوش رو ، همین بقیش اوکیه !
گرافیک رو همون ۴ باشه بهتره ، چون گرافیک رو نمیشه تغییر داد سخته !
همین مشخصات اگه لنوو باشه ۲۵ تومن ایسوس هست ۳۰-۳۲-۳۲ تومن !
سلیقه ایه !
و چون لپ تاپ مثل کیس اسمبل نمیشه ، و فکر نکنم ایسوس با این مشخصات پیدا بشه ، اینم من کلی گشتم پیداش کردم ، لپ تاپ اسمبلی نیست ، باید بگردی ، یه لیستی از مشخصاتی که میخوای تهیه کن ، برو فروشگاه ببین چی داره !
بعد خودت کم و زیادش کن !
گفتی لپ تاپ گرفتی متناسب با رشته ات ، ۲۰ تومن فکر کنم ..
الان من اینو سرچ زدم ۳۳ قیمت داده بود.
راستش من زیاد سردر نمیارم .. فقط منم به پیشنهاد یه بنده خدایی تصمیم گرفتم برنامه نویسی و این چیزا یاد بگیرم
کلا میدونی دوست دارم کامپیوتر رو جدا از برنامه نویسی بلد باشم هرچیزی که لازمه
هم مسائل گرافیکی و اینا
هم برنامه
همه چی
نمیدونم دنبال چه مشخصاتی باید باشم !
و خب تو توی این زمینه مهارت داری ..
قرار بود ردیف کنیم پیش کمالیان کلاس خصوصی برم ، که کلاهبردار از آب در اومد انگار ((((: