11-12-2020، 14:02
(11-12-2020، 14:00)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ραтяιcια
واییی مرسی قشنگم،از خوبی خودته کیوتم،منم از ط ممنونم ک بهم آرامش میدادی خوشگلم،برات آرزوی موفقیت میکنم و ی ارزومم اینه ببینمت بهترین!♡♡♡
@leιтo
عشق فقط خود ط نمیخام نباشی تب کنی من میمیرم اگ ازم جداشیD: من غش ♡فدات عشق جانم ولی خاک تو سرت قدرمو بدون مث من دیگ پیدا نمیشه هااD: ی امید روزی ک همو ببینیم!عاشقتم رفیق♡
@"♡Араш R♡"
مرسی آرش جان بابت نظرت !از خوبی خودته گلم،امید وارم تو زندگیت موفق باشی وکیل جان۔راستی انقد ب منو ممد گیر نده باشه؟
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
ممنون قشنگم!در حد اینکه دختر خوب و خوشگل هستی میشناسمت گلم (;
@"وحید.a"
وایییی میسی باباییم!من حرف نزنم پ کی حرف بزنه؟بعد باباییم من تو مجازی خیلی زر میزنم ط بیا از نزدیک ببین اگ دهنم باز شد بزن![]()
@ѕєнυη
مرسی بهترین بابت نظرت!از خوبی خودته عزیزم(:نه من تک فرزندم اون پسر داییم بود من خودم بعد ۶سال بدنیا اومدم با بدبختیD:
@*Aɴѕel*
:32:ملیکااا؟واقعا خودتییی؟!واییی اصن باورم نمیشهههه،یادش بخیر واقعا D: اون موقع هم ی فازی منو برمیداشت ک هی ب قول شقایق تکست میزاشتم بعد حس شاخ بودن بم دست میداداون جریان ارین ک دیگ هیچ!اون @i._prinsess هم همخودم بودم فقط میخاستم حاجیو امتحانش کنم:/نه عزیزم من هیچوقت خوب نمیشم×_×
چشات خوشگل میبینن بهترین!خدا ط رم واسه خانومات نگ داره واقعا قدرتو بدونن خیلی شوهر خوبی دارن D:
@"*Aɴѕιl*"
مرسی کیوت جان بابت شرکت کردنت!هیچوقت فکرشو نمیکردم ط و مل مل جانت شرکت کنین راجبم نظر بدین!همیشه دوس داشتم جای شما دو تاباشمD: بازم ممنون کیوتم♡راستی بنفش شدنت مبارک D:
@ѕσℓιηα
میسی عزیزدل مامانی!خب اونی ک رفت دیگ رفت بیخیال گذشته!خوشحالم ک باهات آشناشدم پسرم!درسته پسر یکی یدونه مامانیی♡☆
@мσнα∂єѕєн
و اما ط!وظیفته تعریفم کنی!خیلی ناراحتم ک ط شدی دوستم!برو افتخار کن ب من بیشورجان!
لاو یو♡
@صباnafas
مرسی دختر گل بابت نظرت منم برات ارزوی موفقیت میکنم گلم،چشات قشنگ میبینن قشنگم!بازم ممنون ک شرکت کردی و راجبم نظر دادی(:
چرا از خداتم باشه که دوستمی

بله بله خیلی میکنم