امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》

(11-12-2020، 14:00)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ραтяιcια
واییی مرسی قشنگم،از خوبی خودته کیوتم،منم از ط ممنونم ک بهم آرامش میدادی خوشگلم،برات آرزوی موفقیت میکنم و ی ارزومم اینه ببینمت بهترین!♡♡♡

@leιтo
عشق فقط خود ط نمیخام نباشی تب کنی من میمیرم اگ ازم جداشیD: من غش ♡فدات عشق جانم ولی خاک تو سرت قدرمو بدون مث من دیگ پیدا نمیشه هااD: ی امید روزی ک همو ببینیم!عاشقتم رفیق♡

@"♡Араш R♡"
مرسی آرش جان بابت نظرت !از خوبی خودته گلم،امید وارم تو زندگیت موفق باشی وکیل جان۔راستی انقد ب منو ممد گیر نده باشه؟

@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"

ممنون قشنگم!در حد اینکه دختر خوب و خوشگل هستی میشناسمت گلم  (;

@"وحید.a"
وایییی میسی باباییم!من حرف نزنم پ کی حرف بزنه؟بعد باباییم من تو مجازی خیلی زر میزنم ط بیا از نزدیک ببین اگ دهنم باز شد بزن Big Grin

@ѕєнυη
مرسی بهترین بابت نظرت!از خوبی خودته عزیزم(:نه من تک فرزندم اون پسر داییم بود من خودم بعد ۶سال بدنیا اومدم با بدبختیD:

@*Aɴѕel*
:32:ملیکااا؟واقعا خودتییی؟!واییی اصن باورم نمیشهههه،یادش بخیر واقعا D: اون موقع هم ی فازی منو برمیداشت ک هی ب قول شقایق تکست میزاشتم بعد حس شاخ بودن بم دست میداد Big Grin اون جریان ارین ک دیگ هیچ!اون @i._prinsess هم همخودم بودم فقط میخاستم حاجیو امتحانش کنم:/نه عزیزم من هیچوقت خوب نمیشم×_×
چشات خوشگل میبینن بهترین!خدا ط رم واسه خانومات نگ داره واقعا قدرتو بدونن خیلی شوهر خوبی دارن D:

@"*Aɴѕιl*"
مرسی کیوت جان بابت شرکت کردنت!هیچوقت فکرشو نمیکردم ط و مل مل جانت شرکت کنین راجبم نظر بدین!همیشه دوس داشتم جای شما دو تاباشمD: بازم ممنون کیوتم♡راستی بنفش شدنت مبارک D:

@ѕσℓιηα
میسی عزیزدل مامانی!خب اونی ک رفت دیگ رفت بیخیال گذشته!خوشحالم ک باهات آشناشدم پسرم!درسته پسر یکی یدونه مامانیی Big Grin ♡☆

@мσнα∂єѕєн
و اما ط!وظیفته تعریفم کنی! Big Grin خیلی ناراحتم ک ط شدی دوستم!برو افتخار کن ب من بیشورجان! Big Grin لاو یو♡

@صباnafas
مرسی دختر گل بابت نظرت منم برات ارزوی موفقیت میکنم گلم،چشات قشنگ میبینن قشنگم!بازم ممنون ک شرکت کردی و راجبم نظر دادی(:

چرا از خداتم باشه که دوستمی Wink
بله بله خیلی میکنم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
پاسخ
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: « تـصور ما از کـاربران فلشـخـور » با حضور ★ɢʟᴏʀɪᴀ★ - єη∂ℓєѕѕღ - 11-12-2020، 14:02

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  نام مستعار برای کاربران
  [®][اردوی کاربران فلش خور][®]
  ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش××
  درخواست جلد کتاب برای کاربران انجمن فلشخور
  داستان هایی از:پـادشآهـان و حکـومـت فلشخـور !×
  "تـرول اعضای فلشخـور"(قسمت 1 :عموصابرو اهورا )
  ☜× دست خطـــ های فـــلشخوریــــ(دور دوم)+ رای گیری کاربران×☞
  بحث و تبادل نظر در رابطه با گوشی های کاربران فلشخور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان