امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توییت های کیپاپی

᪥ BTS TWEET

میشنوید؟ آره این صدای میلیون تا آرمی دانش آموز و شاغله که دارن با سرعت نور کار میکنن تا کاراشونو تا جمعه تموم کنن Smile))

نامجون به طور خلاصه توضیح داد که چرا یونگی نمیتونه همراهشون باشه و از خبرنگارها خواست درک کنن که یونگی درحال استراحته??

— BE Global Press Conference

ساخت آلبوم از قبل از داینامایت شروع شده، و اونها در طی پروموشن‌های داینامایت به تکمیل کردن آلبوم ادامه دادن. پسرای سخت‌کوش?

جونگ‌کوک: "بابت برگزاری این کنفرانس مطبوعاتی آفلاین خیلی هیجان زده‌ام‌، با اینکه اینکار رو قبلا هم انجام دادیم."

جی‌هوپ: "فکر نمی‌کردم دیدن مردم از نزدیک انقدر حس تازگی و هیجان بهم بده."

جیمین: "آر ام گفت که خوب میشه اگه بتونیم معنی عبارتِ 'زندگی میگذره' (Life Goes On) رو به نمایش بذاریم، مهم نیست از چه طریقی، ما سعی می‌کنیم زندگیمون رو با تغییرات وفق بدیم؛ و اینطور شد که این ایده رو وارد آلبوممون کردیم. اسم این آلبوم 'BE' هست، و کلمه‌ایه که معنای بازی داره و با این آلبوم به خوبی جوره."

جیمین: "من مدیر برنامه‌ی این آلبوم بودم. شوگا این پیشنهاد رو داد پس من مدیر برنامه شدم. من عقاید اعضارو سازماندهی کردم و افکار کمپانی رو به اعضا منتقل کردم. وقتی که کار کردن روی این آلبوم رو شروع کردیم، عبارت 'Life Goes On' به ذهنمون رسید."

نامجون: "نکته‌ی خاص درباره‌ی این کامبک اینه که ما فرآیند این آلبوم رو از طریق یوتیوب و وی‌لایو به طرفدارها نمایش دادیم تا به این ترتیب آلبومی بسازیم که طرفدارها هم در اون دخیل باشن."

نامجون (درباره‌ی ترک 'Skit'): "وقتی خبرهارو راجع به نامبر وان شدن شنیدیم فقط میکروفون رو روشن کردیم و تمام احساسات و ری‌اکشنمون رو ضبط کردیم. وقتی بهش گوش بدید احساسات مارو می‌شنوید، بدون سانسور."

نامجون: "بیست و پنجم، قراره که نامزدهای گرمی اعلام بشن... ما واقعا مضطربیم. ماهم در انتظار اون روز هستیم. فکر میکنم اگه نامزد بشیم خارق‌العاده میشه. فکر کنم صبح اعلام بشه‌. ما بیدار خواهیم بود و منتظر میمونیم."

نامجون: "برای موسیقی، جیمین افکار مارو یک‌جا جمع کرد و این کار سختی توی کمپانی هست، میخوام از جیمین تشکر کنم که کار بسیار خوبی انجام داد. برای آلبوم، کانسپت، لباس‌ها، موزیک‌ویدیو- اعضا توی این موارد مشارکت داشتن. وی همچنین توی موارد مربوط به جلوه‌های بصری سخت کار کرد."

تهیونگ: "من میخواستم چیزهای بی‌نظیری به آرمی نشون بدم، لازم به ذکره که فرآیند به طور کلی آسون نبود. اما با تشکر از حمایت اعضا و طرفدارها تونستم این کار رو انجام بدم. من میخواستم خود طبیعی اعضا در هر روز رو به نمایش بذارم. توی یه سفر یه سری پولاروید گرفتم که خوب از آب دراومدن، اونجا اولین ایده‌ی ماجرا به ذهنم رسید."

هوسوک: "اگه شوگا اینجا بود، اون باید به این سوال جواب میداد! امیدوارم خیلی سریع بهبود پیدا کنه!"

نامجون: "وی نقش کارگردان ویژوال رو بر عهده داشت پس میخوام بگم که تو کارت رو واقعا خوب انجام دادی!" ?

جونگ‌کوک: "من احساس شرمندگی می‌کنم که اسم خودم رو بذارم کارگردان اما من اغلب از ضبط فیلم ها لذت میبرم، پس تلاشم رو کردم تا بهترین کارم رو ارائه بدم. وقتی 'Life Goes On' رو شنیدم، مهم‌ترین نکته واقعیت و صداقت بود، پس با کارگردان‌ها و اعضا درباره‌ی اینکه هرکس دوست داره چه وجهه‌ای از خودش رو به نمایش بذاره صحبت کردم."

نامجون نمایش دادن فرآیند ساخت آلبوم رو به رستورانی تشبیه کرد که یه دستور پخت ناب رو به اشتراک میذاره!

جیمین گفت که امیدواره این آلبوم بتونه به مردم زیادی آرامش بده، مخصوصا توی شرایطی که در حال حاضر وجود داره?

هوسوک: "ما میخواستیم خود واقعی‌مون رو نشون بدیم. نمیخواستیم اشخاصی رو نشون بدیم که روی استیج هستن، بلکه چند نفر که توی دهه‌ی ۲۰ سالگیشون هستن، میگن و میخندن، وقت میگذرونن. فرآیند برای ما خیلی سرگرم کننده و طییعی بود"

سوکجین: "امیدواریم طرفدارهامون بتونن با این آلبوم ارتباط برقرار کنن و با خودشون بگن که آره، منم این حسو دارم! این آلبوم فقط شامل غصه نیست... میدونید، به سبک بی‌تی‌اس، ما خودمون رو از طریق موسیقی سرزنده ابراز می‌کنیم." ?

سوکجین: "میشه گفت تور خوشی زندگی ماست. اونجا جاییه که عشق و علاقه‌ی زیادی از مردم زیادی دریافت می‌کنیم، و بعد از اینکه لغو شد افسرده شدیم. بعد از لغو شدن تور، ما داینامایت رو منتشر کردیم که توی برنامه‌مون نبود و به رتبه‌ی ۱ بیلبورد رسید. سالی غیرمنتظره اما شاد بود."

نامجون: "درنهایت، همه‌ش درباره‌ی روابطه. حتی توی شرایط سخت، شما از افرادی که براتون عزیزن قدرت میگیرید و به زندگی ادامه میدید."

همینطور که ما صحبت می‌کنیم، تهیونگ داره تو سال ۲۰۲۱ جایزه‌ی آلبوم سال و کارگردان ویژوال سال رو میبره.

هیچ‌کس:

کی‌مدیا: کی قراره برین؟ کی جایگزینتون میشه؟ زیادی موفقین، چه خبره؟ ?

خبرنگارا: راجع به آلبوم-

بی تی اس: اوکی از اونجایی که شما درباره یونگی پرسیدین-

آلبوم Mots7 تو یک ساعت به یک میلیون فروش تو هانتئو رسید اما BE فقط تو نیم ساعت به ۱.۲ میلیون فروش

“حتی اگه الان از همدیگه دور باشیم، قلب هامون با هم یکین، حتی اگه کنارم نباشی، حتی اگه من کنارت نباشم، میدونی که ما با همیم” ? - تلپاتی

اگه کنفرانس امروز بی‌تی‌اس رو با سال‌های گذشته مقایسه کنید، می‌بینید که اونها هرگز عوض نشدن: طرز برخوردشون و رفتارشون در مواجهه موفقیت، شهرت و موسیقی. همیشه محتاط و حسابگر و در عین حال بلند پرواز هستن. همیشه متشخص اما حرفه‌ای و با اعتماد به نفس.

دلمون به یونگی تنگ شده، و این دقیقا همون دلیلیه که میخوایم بهش اون ۱ رو بدیم!
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 20-11-2020، 11:42

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مناسبت های کیپاپی
  ☽︎ فکت های کیپاپی ☽︎

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان