17-11-2020، 19:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-11-2020، 19:46، توسط لــــــــــⓘلی.)
خب میرسیم ب هستیه من (:✨♡
آیسان بانو D:✨♡
ایسان بانو ایسان بانو ایسان بانو D:✨
خب ایسان بانو خیلی مهربونن ✨
خیلی هم کیوتدز اند D:✨
گوگولی ، خوشمل ، جیگر اوممم همه چی تموم✨
ایسان فوق العاده س اونقدر ک حتی وصفش واقعا سخته .. واقعا سخت (:✨♡
خیلی هم دوست داشتنیه ..✨♡
میشه گفت ت این 6 ماهی ک عمرمو کنارش گذرونم واقعا خیلی زندگیم بهتر شده همه چی برام عوض شد D:✨♡
ب کمکش تونستم ادمای بد زندگیمو حذف کنم و خودشو ب اندازه همه ی اداما ت وجودم جا بدم (:✨♡
+ بهت گفتم چشات ارامشی داره ک ت چشای هیچکسی نیس؟! اونا ابی نبودن ولی ب جرعت والبته برای بار دوم میگم توشون غرق شدم D:✨♡
خیلی ازت ممنونم ک منو با دل و جونت پذیرفتی میشه گفت ت اون روزایی ک مث ی مرده بودم بهم جون دوباره برگردوندی و من دوباره زنده گشتم (:✨♡♡
ما خاطرات زیادی داریم ک میشه گفت خوب بودن .. حداقل در کنار ت ✨♡
خیلی از کنارت بودن و وجودتو در کنار خودم احساس کردن خوشحالم امیدوارم ت آینده پیش رومون ب ارزو هات برسی عشقم ♡♡✨
تا آخر عمرم .. تا اخرین لحظه قول میدم کنارت بمونم و همچنان ابنبات خرت باشم:O✨
عشقم دوستت دارم اندازه ی تمام قاره ها و دریا ها اندازهی کهکشان بزرگی ک ما اونجا اندازه ی نقطه هم دیده نمیشیم اندازه ی تمام سال هایی ک بودم هستم و خواهم بوداندازه ی همه کسانی ک دوستت دارن♥✨
دیوونه وار عاشقتم♥✨
عاشق لبخندت صدات موهات چشمای بزرگ و قهوه ای تیله ایت صورت کیوتت لپای برجستت D:♡✨
_ عایگو P:♥✨
آیسان بانو D:✨♡
ایسان بانو ایسان بانو ایسان بانو D:✨
خب ایسان بانو خیلی مهربونن ✨
خیلی هم کیوتدز اند D:✨
گوگولی ، خوشمل ، جیگر اوممم همه چی تموم✨
ایسان فوق العاده س اونقدر ک حتی وصفش واقعا سخته .. واقعا سخت (:✨♡
خیلی هم دوست داشتنیه ..✨♡
میشه گفت ت این 6 ماهی ک عمرمو کنارش گذرونم واقعا خیلی زندگیم بهتر شده همه چی برام عوض شد D:✨♡
ب کمکش تونستم ادمای بد زندگیمو حذف کنم و خودشو ب اندازه همه ی اداما ت وجودم جا بدم (:✨♡
+ بهت گفتم چشات ارامشی داره ک ت چشای هیچکسی نیس؟! اونا ابی نبودن ولی ب جرعت والبته برای بار دوم میگم توشون غرق شدم D:✨♡
خیلی ازت ممنونم ک منو با دل و جونت پذیرفتی میشه گفت ت اون روزایی ک مث ی مرده بودم بهم جون دوباره برگردوندی و من دوباره زنده گشتم (:✨♡♡
ما خاطرات زیادی داریم ک میشه گفت خوب بودن .. حداقل در کنار ت ✨♡
خیلی از کنارت بودن و وجودتو در کنار خودم احساس کردن خوشحالم امیدوارم ت آینده پیش رومون ب ارزو هات برسی عشقم ♡♡✨
تا آخر عمرم .. تا اخرین لحظه قول میدم کنارت بمونم و همچنان ابنبات خرت باشم:O✨
عشقم دوستت دارم اندازه ی تمام قاره ها و دریا ها اندازهی کهکشان بزرگی ک ما اونجا اندازه ی نقطه هم دیده نمیشیم اندازه ی تمام سال هایی ک بودم هستم و خواهم بوداندازه ی همه کسانی ک دوستت دارن♥✨
دیوونه وار عاشقتم♥✨
عاشق لبخندت صدات موهات چشمای بزرگ و قهوه ای تیله ایت صورت کیوتت لپای برجستت D:♡✨
_ عایگو P:♥✨
_ جیمنات ♡ـ♡
@"ⓓムdყ_vk"
@"ⓓムdყ_vk"