(13-11-2020، 23:50)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی واقعا همچین چیزایی رو توییت کردن
سپاس قشنگ بود
لزوما توییت به این معنی نیست که اینها رو توییت کردن بلکه اتفاقهایی هستن که افتاده یا کاربرا به شخصیت ایدلشون نسبت میدن و انتظار میره اتفاق بیافته
اونهایی که اتفاق افتاده زیرش اسم برنامه ش هست
توییت هایی از BTS
بیتیاس همیشه فضای امن خودشونـو ایجاد میکنن و این عالیه. یادتونه وقتی برنامههای تلویزیونی با بی احترامی باهاشون برخورد میکردن؟ اونـا 'رانبیتیاس' خودشونو به وجود اوردن. حالا مجلهی خودشونو دارن که حرف نداره! و بیگهیت داره مراسم سال نو خودش رو با آرتیستهای خودش به وجود میاره! همهی این آدمای با استعداد تو یه استیج؟ قراره بینظیر باشه.
-------
امبیسی گایو آرتیستـای بیگهیت رو دعوت نکرد پس بیگهیت تو همون روز کنسرت خانوادگی خودشو به راه انداخت، دقیقا حس وقتی رو داره که ایزاک حضور بیتیاس رو منع کرد و بعدها بیتیاس یه استادیوم کامل رو برای ران بیتیاس رزرو کردن )))
-------
"من ترجیح میدم که (به جای ثبت کردن تصویر بینقص) تصویری رو ثبت کنم که احساس و معنای درستی داره. من دوست ندارم که توسط محدودیتها منع بشم."
- جونگکوک
--------
ممکنه بیتیاس تا پایان امسال بیشتر از پنجاه تا آهنگ با بیش از صد میلیون استریم داشته باشن... دیوونه واره.
--------
آهنگساز جونگکوک داره برای پنجمین بار تو سال ۲۰۲۰ برمیگرده و با توجه به آثاری که تا حالا به وجود اورده، همهمون میدونیم که قراره مبهوتمون کنه!
-------
"گفتن اینکه اونها واندایرکشن بعدی هستن، برادران جوناس بعدی هستن، بیتلز بعدی هستن یه توهین به اونهاست. این توهین آمیزه که وانمود کنید بیتیاس همون مسیری رو رفتن که گروه های سفیدپوست رفتن. این توهین آمیزه که وانمود کنید بیتیاس از طوفانی از نژادپرستی، زنوفوبیا و تعصب عبور نکردن و نمیکنن."
-------
"مردم بهمون میگن بیتلز قرن ۲۱. این افتخار خارقالعادهایه و از شنیدنش قدردانم. اما من همچنان میخوام بیتیاس باقی بمونیم تا اینکه بیتلز قرن ۲۱ باشیم. بیتیاس مثل هیچ کس دیگهای نیست. من میخوام یه آدم جدید باشم."
- جئون جونگکوک
بیتیاس بیتلز بعدی نیستن، اونا بیتیاسن.
-----
تو سال ۲۰۲۰ ما یونگی رو با آندرکات و موهای مشکی تو رینگ بوکس داشتیم، یونگی رو با موهای بلند و بلوند درحال انجام دادن یه رقص شمشیر مبهوت کننده داشتیم، و حالا بهم میگین باید بعد از تماشای یونگی با مولت مشکی با شلوار چرم زنده بمونم؟ من براش یه جوکم؟ من کیسه بوکسشم؟ این خنده داره؟
-----
"من فکر میکنم خود اعضا هستن که بیتیاس رو خاص و ویژه میکنن. رابطهی بین اعضا، رابطهی بین ما و طرفدارهامون."
- جیمین
----
"من میخوام خوانندهای باشم که بتونه قلب مردم رو با صداش لمس کنه، خوانندهای باشم که مردم بتونن بدون مکث، با افتخار و بدون خجالت بگن من طرفدار بیتیاس هستم."
- جونگکوک
BTS Music Innovator ✨
----
" من فکر میکنم اگر شخصا بتونید حتی از کمترین دستاوردها به چیزی پیببرید ، این میتونه یه نوع نوآوری باشه! "
ـــ جئونجونگکوک
WSJ. Maganize's 10Th AIA |