اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خطرات افزایش تری گلیسیرید در بدن بخصوص در زنان

#1
خطرات افزایش تری گلیسیرید در بدن بخصوص در زنان
زنان به خصوص خانم های میانسال باید مواظب تری گلیسیرید بدنشان باشند زیرا بالا بودن تری گلیسیرید احتمال بروز بیماری قلبی را افزایش می دهد.
 
افزایش تری گلیسیرید برا خانم ها خطرناک است
هنگامی که آزمایشات یک فرد را چک می کنیم ،پارامترهایی را تحت عنوان پروفایل لیپیدی مشاهده می کنیم. این پارامترها در بیماری های قلبی عروقی و سکته های مغزی حائز اهمیت است. یکی از مهمترین این پارامترها تری گلیسرید است که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت.
تری گلیسریدها (TG)،بیشترین قسمت لیپیدهای غذایی را تشکیل می دهند و رایج ترین نوع چربی در بدن هستند که از طریق غذا وارد بدن می شوند و مقداری نیز در بدن ساخته می شود.اگر سطح تری گلیسرید بالا برود در نهایت منجر به چاقی می شود که با افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی چون قلبی عروقی در ارتباط است.
مقادیر بالای تری گلیسرید حمله ی قلبی و سکته در ارتباط است که تا 4 برابر این خطر را افزایش می دهد.بالا بودن تری گلیسرید در زنان به خصوص زنان میانسال بیشتر از مردان پیش بینی کننده احتمال بروز بیماری قلبی است.
خطرات افزایش تری گلیسیرید در بدن بخصوص در زنان
تری گلیسیرید زیاد برای خانم ها مضر است
همچنین مقدار بالای تری گلیسرید یکی از علائم ابتلا به مقاومت به انسولین است در نتیجه با دیابت نوع 2 در ارتباط است. در صورتی که مقدار آن بسیار بالا باشد(بالای 500)احتمال ابتلا به پانکراتیت ، همچنین بیماری های کبدی چند برابر می شود.
لازم به ذکر است که بیماری ها نیز باعث افزایش سطح تری گلیسرید خون می شوند که می توان به دیابت کنترل نشده،بیماری کلیوی،اعتیاد به الکل ،کم کاری تیروئید ،بیماری های کبدی هم چون سیروز و چاقی اشاره کرد.
اندازه گیری سطح تری گلیسرید خون به وسیله ی آزمایش خون ،زیر مجموعه ای پروفایل لیپیدی انجام می شود که میزان صحت این آزمایضش مستلزم ناشتا بودن فرد از 12-8 ساعت قبل از انجام آزمایش می باشد. سطح تری گلیسرید نرمال در خون کمتر از 1500 میلی گرم در دسی لیتر می باشد.
در صورت بالا بودن تری گلیسرید خون ، بالا باشد باید روش های درمانی را آغاز کرد که شامل دارو درمانی ،تصحیح رژیم غذایی، افزایش فعالیت بدنی می باشد. در صورتی که این روش ها در معیت هم باشند نتایج بهتری را شاهد خواهیم بود.
روش های درمانی:
دارودرمانی:
برای دارودرمانی از داروهای فیبرات (فنوفیبرات و ژمفیبروزیل) که موثرترین داروهای در دسترس برای کاهش تری گلیسرید بوده و سطح HDL را نیز افزایش می دهد ،تجویز می شود. نیکوتینیک اسیدها در دوز های بالا TGو LDLپلاسما را کاهش و HDL را افزایش می دهد.پس از شروع مصرف نیاسین ،پروفایل چربی ،قند خون،اسید اوریک و آنزیم های کبدی باید اندازه گیری شوند.
رژیم غذایی:

علاوه بر این ها گفتیم که تعدیل رژیم غذایی نیز منجر به کاهش تری گلیسرید خون می شود. توجه به مقدار نشاسته ی دریافتی نقش بسزایی در این میان دارد .از آنجا که بدن مقادیر مازاد نشاسته را به چربی تبدیل می کند بهتر است سبزیجات نشاسته ای مثل ذرت محدود شود و از سبزیجات غیر نشاسته ای مثل خانواده ی کلم ها استفاده شود.
غذاهای نشاسته ای نیز مانند سیب زمینی یا غلات موجب افزایش تری گلیسرید خون می شود.همچنین جایگزین کردن غلات قهوه ای به جای غلات سفید نیاز می باشد.در کل مصرف غلات تصفیه شده را محدود نمایید. توصیه می شود این گروه غذایی را در حد متعادل مصرف کنید.از گروه چربی ها نیز،چربی های اشباع مثل کره،مارگارین،روغن های هیدروژنه و گوشت های پرچرب …و چربی های ترانس باید محدود شوند.
بهتر است از چربی هایی مثل روغن زیتون و یا کانولا و گردو در عوض انواع دیگر استفاده شود. لازم به ذکر است که کالری تمام انواع چربی یکسان است و تفاوت در نوع ترکیب اسیدهای چرب می باشد.ماهی های چرب نیز به علت داشتن امگا 3 برای کاهش سطح تری گلیسرید مفید هستند.
از گروه قندها نیز هر گونه شیرینی جات، نوشابه ها،آب میوه های صنعتی، شکلات، آب نبات، کیک،کلوچه و ژله باعث افزایش تری گلیسرید خون می شود. در خصوص شیرین کننده هایی هم چون عسل و یا سایر شیرین کننده های طبیعی هم باید این محدودیت حفظ شود. در نهایت در خصوص گروه میوه ها، هنگامی که تری گلیسرید فرد بالاست دریافت میوه جات باید به 3-2 واحد در روز محدود شود و از دریافت بیش از حد آنها خودداری کرد.
 
خطرات افزایش تری گلیسیرید در بدن بخصوص در زنان
خطرات افزایش تری گلیسیرید
فعالیت بدنی:
اضافه وزن به ویژه افزایش چربی دور کمر تری گلیسرید را افزایش می دهد.در صورت داشتن اضافه وزن ،شروع تمرینات ورزشی در کاهش تری گلیسرید بسیار موثر است. انجام 30 دقیقه تمرینات منظم منجر به تعریق و پمپاژ بیشتر قلب می شود و در عین حال تری گلیسرید را کاهش می دهد که پیاده روی یکی از تمریناتی است که بسیار توصیه می شود.
علاوه بر این در خصوص تغییر سبک زندگی عوامل زیر می تواند موثر باشد:
ترک کردن سیگار
عدم داشتن استرس در زندگی روزمره
کنترل وزن
در پایان باید اشاره کرد که با تعدیل سبک زندگی می توان از مشکلات قلبی عروقی و تری گلیسرید بالا پیشگیری کرد اما در صورت ابتلا به این عارضه تصحیح سبک زندگی در معیت با درمان های دیگر می توان اثرات قابل توجهی داشته باشد.

منبع تاپ ناز
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
خطرات افزایش تری گلیسیرید در بدن بخصوص در زنان - جاویدم - 20-10-2020، 15:01

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  انواع توده تناسلی در مردان و زنان + درمان زائده با عکس
  علت بیماری شقاق در زنان چیست + علائم و درمان شقاق بارداری
  زنان با اندام این فرمی بیشتر دیابت نوع 2 میگیرند !
  خطرات ماندن آب در گوش و راه حل سریع آن
  علل پرمویی در زنان و درمان آن
  ترک سیگار بدون افزایش وزن
  زایمان به صورت سزارین چه خطرات و عوارضی دارد؟
Question اختلالات ارگاسم زنان
  علت بیماری شقاق در زنان و راه های درمان آن
  خطرات استفاده از اسپری مو برای سلامتی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان