18-10-2020، 15:18
کاهش مصرف قند تاثیرات مثبت و شگفت انگیزی بر سلامت بدن دارد. اگر مصرف قند تصیفه شده شما زیاد باشد ممکن است به بیمار های مختلفی مانند چاقی، دیابت، پوسیدگی دندان و غیره دچار شوید. قبلا هم در سایت در مورد عوارض شکر برای سلامت مقاله ای داشتیم.
اثرات بد مصرف قند تصفیه شده برای سلامت
مقدار مصرف روزانه قند برای مردان 150 کیلوکالری معادل یا 9 قاشق چا خوری و برای زنان معادل 100 کیلوکالری معادل 6 قاشق چای خوری باید باشد.
شکر تصفیه شده از ساکارز استخراج شده، از نیشکر یا چغندر قند خام ساخته می شود. شکر تصفیه شده که اغلب به غذاهای فراوری شده و نوشابه ها اضافه می شود، دارای اشکال مختلفی مانند شکر سفید دانه ریز، شکر قهوه ای ، فروکتوز، ساکارز، دکستروز، شربت ذرت با فروکتوز بالا و شربت مالت است. به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، یک فرد آمریکایی معمولی حدود ۲۲ قاشق چایخوری قند تصفیه شده در هر روز مصرف می کند. مصرف مقادیر بیش از حد از قندهای افزوده ممکن است به مشکلات جدی سلامتی منجر شود.
چاقی بر اثر مصرف قند
به گفته AHA، در طول ۳۰ سال گذشته با مصرف بیش از حد قندهای تصفیه شده که تا حد زیادی در این معضل نقش دارند، چاقی به طور همه گیر در آمریکا توسعه یافته است. مقدار کمی ازغذاهای شیرین دارای مقدار زیادی کالری می باشد که ممکن است باعث شود قبل از آنکه احساس سیری کنید، کالری بیش از حد مصرف کنید. قند تصفیه شده از کربوهیدرات های ساده تشکیل شده که برای تولید انرژی به گلوکز تبدیل می شوند. هرگونه گلوکز استفاده نشده، به عنوان سلول های چربی در بدن شما ذخیره می گردد.
پوسیدگی دندان بر اثر مصرف قند
با توجه به انجمن دندانپزشکی آمریکا، هنگامی که باکتری های طبیعی داخل دهان شما با قند تماس پیدا می کنند، اسیدی تولید می شود که مینای دندان را از بین برده و در نهایت به پوسیدگی دندان منجر می شود. دندانپزشکان توصیه می کنند که بیماران آنها، مصرف نوشابه ها، کوکی ها و دونات های سرشار از شکر و سایر تنقلاتی که ممکن است به دندان های آنها آسیب برساند را محدود کنند.
هیپوگلیسمی بر اثر مصرف قند
لوزالمعده شما با تولید انسولین، که گلوکز را برای تولید انرژی به سلول های شما و هر مقدار مازاد را برای ذخیره سازی به کبد شما انتقال می دهد، سطوح قند خون را کنترل می کند. خوردن قند تصفیه شده اضافی باعث می شود لوزالمعده، انسولین بیش از حد تولید کند که منجر می شود قند بیش از حد از خون برداشته جدا شود. به گفته دکتر گوردون تسلر، نویسنده کتاب The Genesis Diet، این وضعیت کم قند، هیپوگلیسمی یا the sugar blues نامیده می شود که در نهایت کبد، لوزالمعده و غدد آدرنال شما را از پای در می آورد زیرا آنها سعی می کنند سطوح قند خون شما را در حالت تعادل نگه دارند.
دیابت بر اثر مصرف قند
دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین، توسط لوزالمعده ای که انسولین کافی تولید نمی کند، ایجاد می شود. دکتر دیوید روبن، نویسنده « همه چیزهایی که همیشه می خواستید در مورد تغذیه بدانید » می گوید: این نوع دیابت، به طور مستقیم به مصرف بیش از حد قند تصفیه شده مربوط می شود.
کاهش ویتامین و مواد معدنی بر اثر مصرف قند
قندهای تصفیه شده از ویتامین های B، کلسیم و منیزیم ذخیره شده در بدن شما برای هضم خود استفاده می کنند. قندهای طبیعی که در مواد غذایی مانند غلات سبوس دار، سبزیجات و میوه ها وجود دارند، حاوی مواد مغذی مورد نیاز برای هضم خود می باشند. تسلر می گوید: مصرف منظم غذاهای سرشار از قند تصفیه شده، ذخایر ویتامین های گروه B، کلسیم و منیزیم بدن شما را به ته می رساند. هنگامی که بدن شما دچار کمبود ویتامین های B شود، سیستم عصبی شما صدمه می بیند و شما ممکن است احساس خستگی، افسردگی، اضطراب و کمبود انرژی کنید. کمبود کلسیم و منیزیم ممکن است در آرتروز و پوکی استخوان نقش داشته باشد.
توصیهها
قندهای طبیعی در مواد غذایی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و نشاسته ها وجود دارند. انرژی مورد نیاز بدنتان را به جای غذاهای فراوری شده که سرشار از قندهای تصفیه شده هستند، از این نوع مواد غذایی به دست آورید. AHA پیشنهاد می کند که قندهای تصفیه شده در رژیم غذایی تان را با استفاده کمتر از شکر به عنوان شیرین کننده، کاهش میزان شکر در نان ها و شیرینی های خانگی و انتخاب آبمیوه های کاملا طبیعی و نوشیدنی های بدون شکر کاهش دهید. قبل از اعمال هرگونه تغییرات رژیمی با پزشکتان مشورت کنید
منبع تاپ ناز
اثرات بد مصرف قند تصفیه شده برای سلامت
مقدار مصرف روزانه قند برای مردان 150 کیلوکالری معادل یا 9 قاشق چا خوری و برای زنان معادل 100 کیلوکالری معادل 6 قاشق چای خوری باید باشد.
شکر تصفیه شده از ساکارز استخراج شده، از نیشکر یا چغندر قند خام ساخته می شود. شکر تصفیه شده که اغلب به غذاهای فراوری شده و نوشابه ها اضافه می شود، دارای اشکال مختلفی مانند شکر سفید دانه ریز، شکر قهوه ای ، فروکتوز، ساکارز، دکستروز، شربت ذرت با فروکتوز بالا و شربت مالت است. به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، یک فرد آمریکایی معمولی حدود ۲۲ قاشق چایخوری قند تصفیه شده در هر روز مصرف می کند. مصرف مقادیر بیش از حد از قندهای افزوده ممکن است به مشکلات جدی سلامتی منجر شود.
چاقی بر اثر مصرف قند
به گفته AHA، در طول ۳۰ سال گذشته با مصرف بیش از حد قندهای تصفیه شده که تا حد زیادی در این معضل نقش دارند، چاقی به طور همه گیر در آمریکا توسعه یافته است. مقدار کمی ازغذاهای شیرین دارای مقدار زیادی کالری می باشد که ممکن است باعث شود قبل از آنکه احساس سیری کنید، کالری بیش از حد مصرف کنید. قند تصفیه شده از کربوهیدرات های ساده تشکیل شده که برای تولید انرژی به گلوکز تبدیل می شوند. هرگونه گلوکز استفاده نشده، به عنوان سلول های چربی در بدن شما ذخیره می گردد.
پوسیدگی دندان بر اثر مصرف قند
با توجه به انجمن دندانپزشکی آمریکا، هنگامی که باکتری های طبیعی داخل دهان شما با قند تماس پیدا می کنند، اسیدی تولید می شود که مینای دندان را از بین برده و در نهایت به پوسیدگی دندان منجر می شود. دندانپزشکان توصیه می کنند که بیماران آنها، مصرف نوشابه ها، کوکی ها و دونات های سرشار از شکر و سایر تنقلاتی که ممکن است به دندان های آنها آسیب برساند را محدود کنند.
هیپوگلیسمی بر اثر مصرف قند
لوزالمعده شما با تولید انسولین، که گلوکز را برای تولید انرژی به سلول های شما و هر مقدار مازاد را برای ذخیره سازی به کبد شما انتقال می دهد، سطوح قند خون را کنترل می کند. خوردن قند تصفیه شده اضافی باعث می شود لوزالمعده، انسولین بیش از حد تولید کند که منجر می شود قند بیش از حد از خون برداشته جدا شود. به گفته دکتر گوردون تسلر، نویسنده کتاب The Genesis Diet، این وضعیت کم قند، هیپوگلیسمی یا the sugar blues نامیده می شود که در نهایت کبد، لوزالمعده و غدد آدرنال شما را از پای در می آورد زیرا آنها سعی می کنند سطوح قند خون شما را در حالت تعادل نگه دارند.
دیابت بر اثر مصرف قند
دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین، توسط لوزالمعده ای که انسولین کافی تولید نمی کند، ایجاد می شود. دکتر دیوید روبن، نویسنده « همه چیزهایی که همیشه می خواستید در مورد تغذیه بدانید » می گوید: این نوع دیابت، به طور مستقیم به مصرف بیش از حد قند تصفیه شده مربوط می شود.
کاهش ویتامین و مواد معدنی بر اثر مصرف قند
قندهای تصفیه شده از ویتامین های B، کلسیم و منیزیم ذخیره شده در بدن شما برای هضم خود استفاده می کنند. قندهای طبیعی که در مواد غذایی مانند غلات سبوس دار، سبزیجات و میوه ها وجود دارند، حاوی مواد مغذی مورد نیاز برای هضم خود می باشند. تسلر می گوید: مصرف منظم غذاهای سرشار از قند تصفیه شده، ذخایر ویتامین های گروه B، کلسیم و منیزیم بدن شما را به ته می رساند. هنگامی که بدن شما دچار کمبود ویتامین های B شود، سیستم عصبی شما صدمه می بیند و شما ممکن است احساس خستگی، افسردگی، اضطراب و کمبود انرژی کنید. کمبود کلسیم و منیزیم ممکن است در آرتروز و پوکی استخوان نقش داشته باشد.
توصیهها
قندهای طبیعی در مواد غذایی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و نشاسته ها وجود دارند. انرژی مورد نیاز بدنتان را به جای غذاهای فراوری شده که سرشار از قندهای تصفیه شده هستند، از این نوع مواد غذایی به دست آورید. AHA پیشنهاد می کند که قندهای تصفیه شده در رژیم غذایی تان را با استفاده کمتر از شکر به عنوان شیرین کننده، کاهش میزان شکر در نان ها و شیرینی های خانگی و انتخاب آبمیوه های کاملا طبیعی و نوشیدنی های بدون شکر کاهش دهید. قبل از اعمال هرگونه تغییرات رژیمی با پزشکتان مشورت کنید
منبع تاپ ناز