04-10-2020، 20:11
(04-10-2020، 20:08)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوم.. من یه ۲-۳ ماهی نویسنده بودم بعد مدیر ازمایشی شدم
(04-10-2020، 20:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 20:00)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو احسان همیشه همینجوری بودیم.. وایستا یادم بیاد من چی صداش میکردم..
(04-10-2020، 19:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 19:47)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فک میکنی کی هستم؟
واقعا هیچ ایده ای ندارم
یه چیزای خیلی گنگ تو ذهنمه.. اسم یادم نیست ولی فکر میکنم همونی که همیشه جواب نمیداد و لایک نمیکردو اینا لول!
ایدیتو عوض نکردی نه؟ چون همین ایدی خیلی واسم آشناست..
(04-10-2020، 19:51)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این نسیمه. @"мᴀᴢᴇ"
همین احسان دوست پسرت بود؟ بگم بیاد دوباره تجدید دیدار کنین؟ دلم برای دراماهای اون زمانم تنگ شده حتی. ((:
نه بابا این نبود!!
این منو روده ی اسهالی صدا میزد!
منم صنمکعلی بودم. همه زخمخوردهایم.
اممم فکر کنم یه چیزی تو مایه های لوزالمعده
هنوزم اینجا هر روز کلی درام دارین؟!
(04-10-2020، 20:03)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 20:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 19:59)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه امیر حسین میشناختم !
trump
amir.e
amir hossein (بافونت خاص)
و...
اونم همیشه خودتو چس میکردم^_^
امیر حسین به فارسی از اینا که حروفش کشیده نوشته شده؟
نه
بیشتر فکر میکردن هَکر هستم
خب پس احتمالا من یکی دیگرو میگم ^_^
آره
ولی من مدیر شدم شما تازه نویسنده یا مدیر ازمایشی بودی که دیگه نمیومدی
بعدم دیگه زندگی شلوغ پلوغ شد..