04-10-2020، 17:57
(04-10-2020، 17:43)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 17:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی ابجی گلم عشقی
(04-10-2020، 17:38)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 17:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ابجی ببخشید حوصله ندارم به یکی در دل کردم نفهمیدم داره دستم میندازه اعصابم خورد شد فعلا بای
(04-10-2020، 13:16)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا عی خدا عی امام ن
سیرواااااان
(04-10-2020، 13:24)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جالبه وقتی بچه بودم دندونامو مسواک نمیزنم مامانم میگفت کرما خونه مامانبزرگ میان تو دندوناتو می خورتشون/:
......................................
بیشتر یادش بخیر اگه وقتی میرفتیم خرید اسباب بازی نمیگرفتم کل اون منطقه صدا آژیر کشیدنای من و میشنیدن|:
چقد ما بدبختارو گول میزدن/=
م آژیر نمیکشیدم قهر میکردم و بهونه میاوردم
عاها باشه
میدونم کیو میگی
باشه بای(=
روز خوش
اوهوم