02-10-2020، 19:48
(02-10-2020، 19:45)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-10-2020، 19:41)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-10-2020، 19:39)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مواظب باش نخوری زمین/:
(02-10-2020، 19:37)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-10-2020، 19:32)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عربی/:دلم میخواد بزنم.....لا اله الی الله
وای یاد ویدیو جین افتادم
مرگ بر قواعد مرگ بر قواعد
عه مرسی D:^^♡
قلب نداشتم
مرگ بر ضد دانش اموزان فقیه
چی ربطی داش؟/:
خواهش ی وانشات از جیمین برات فرستادم
♡بیا
اینجا مث کمپه من اینجا سیگار ندارم
ارامش
منم خوشم نمیاد ..
عی اخ جاننن با کله اومدم D:
بهتر :/
♡♡♡♡♡♡♡♡
سیگار!
چشممم D:
سیگار و بیشتر دوس نه؟!
(02-10-2020، 19:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-10-2020، 19:43)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-10-2020، 19:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-10-2020، 19:34)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اشنایی ندارم ولی اکی :/
منم خیلی آشنایی ندارم ولی منم اوکی/=
لباس درست حسابی بپوش دور و ور کای ام نپلک که عاقبت نداره/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSyjTBBczAgxejNiNO64LHfyPZgsQtEz__Ryw&usqp=CAU
تو ام نصیحتم کن/=
تا وقتی بی تی اس هست چرا کای؟! :/
چشم (:
در کل اصلا تو یه متریشم وای نسا/=
خب نصیحن کن دیگه ببین چیکاراکنم چیکارا نکنم/=
نه خیالت راحت
دور و بر مکنه لاین نباش دیگه همین :/
آفرین آفرین(=
چرا؟اوناعم مث کاین؟/=