30-09-2020، 22:48
(30-09-2020، 22:47)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما تاج سری ابجی
(30-09-2020، 22:45)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حق نداری مالک عشقای من شی میفهمی؟((((:
راستی فوتبال بزرگتره داره بچه هامونو بزنید میرن باباشون که مایم میارن پس دست به بچه هامون نزنید
(30-09-2020، 22:44)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من؟؟
(30-09-2020، 22:41)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.
من نه پرسپولیسیم و نه استقلالی.
چون طرف هر کدوم که باشم دردسر دارم.
فقط اژاکس.
ب نظر من پرسپولیسی باشی عالی میشع
از وقتی یادم تو دنیا دو عشق ابدی داشتم مسی پرسپولیس
(30-09-2020، 22:47)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 22:44)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فالو بک
(30-09-2020، 22:40)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لطفا همه له جز پرسپولیسی ها تا یک سال آیند در فوتبال هیچ ادعای نکن
ممنون
لایکاصن اصن
امشب به استقلالی پرسپولیسی شد
من اناهیدم و از روز تولدم پرسپولیسی بودم دوست عزیز._.
ولی من بزرگترم ها پس من از قبل از تو طرف دارش بودم