25-09-2020، 21:57
(25-09-2020، 21:54)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 21:51)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 21:49)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 21:47)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینو فک کنم چهارم یا پنجم به ما یاد دادن/:
(25-09-2020، 21:45)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۸/:
تو اون سن سخت ترین چالش درسیم این بود که در مثلث قائم الزاویه ، ضلع روبرو به زاویه ی ۳۰ درجه نصف وتر است :/
یادش بخیر دوران ابتدایی چقد مضخرف بود/:
سر کلاس ریاضی باید کلاس تزئین می کردیم که در نهایت شوهر معلممون بیاد مدرسه بگه وای چه کلاسه قشنگی|:
من هرجور دارم فکر میکنم به این نتیجه میرسم که اونجا مدرسه نیست
عذابه عذابه عذااابه/:
الانم که تو راهنمایی انتظار دارن بازیگر یا دوبلور یا سرآشپز باشیم/:
و صد البته دانشمند|=
من چرا باید قیمه بپزم وقتی تخم مرغ به زور میشکنم/:
جالبیش اینجاس معلمی که میگه اینکارارو بکنید خودش گفته بلد نیستم برنج بپزم|:
من الان واقعا ذهنم درگیر شد
اگه اینکارایی که شما میکنید درسه ، اون کارایی که من تو اون ۱۲ سال انجام میدادم چی بود