25-09-2020، 18:02
(25-09-2020، 17:59)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 17:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه دقت میکردی میدیدی از تاپیک بسته نقل قول گرفتم
(25-09-2020، 17:54)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 17:49)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدوم نفهمیدم؟
نه به من سپاس نمیدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این
اینم نقل قول اون ارسال
(23-05-2020، 22:02)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیا شما این ارسال را سپاس کرده بودید؟
عاها یافتم یافتم
مم چطور سپاست کردددممم؟این چییهه؟
میدونی اینا چی رو نشون میده؟ نشون میده که تاپیک ماجراهای فلشخوری رو دنبال نمیکنی ! چون هر دوی اینارو اونجا گذاشته بودم
من تازه با ماجراهای فلشخوری آشنا شدم خودمم توش ارسال میزارم
تو عجیبی خیلی عجیبی/=