21-09-2020، 23:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2020، 23:06، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
(21-09-2020، 22:25)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینستا بروز رسانی شده نسخه فارسیش نمیاد.پیاما با نت عالیه من دیر می ره استوریم که نگم._. زرایم محدود میکنه/:
(21-09-2020، 22:06)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینستا که مثل قبله این یک
(21-09-2020، 22:01)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا من از همسون استفاده کردم._.
(21-09-2020، 21:20)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون تو از بقیشون استفاده نکردی
(21-09-2020، 20:09)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب تا وقتی اینستا هست کسی روبیکا نمیاد که
روبیکا برنامه خوبیه برای کسایی که اجازه ندارن بیان اینستا/:
(21-09-2020، 21:06)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینستا رو کپی کردن نوشتن روبیکا با این حال که خیلی ارور داره من حساب کردم تا وقتی که بخوام یه پیام تو روبیکا بدم ۴ تا تو اینستا
۶ تا تلگرام
و
۳ واتساپ میدم خیلی هنگیه
(منظورم پیام هم اندازه بود از نطر کلمه و متن)
ممد ۳۹ گیگ اینترنت زدم یک ماهه
ولی من راضیم اپلیکیشن خوبیه تو پیام دادنم مشکلی نداره من خیلی راحت پیام می دم._.
(21-09-2020، 21:30)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برم فیلمببینم تمومش کنم
(21-09-2020، 21:06)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممد ۳۹ گیگ اینترنت زدم یک ماهه
چه خوب
یه مار تو چکمش بود
فیلم پیش نهادیت چیه
بخدا سرعت ارسال پیام تو انجمن بیشتر از روبیکاس
از بروز رسانی اینستا و کاناله چرت تلگرام و ویرایش نشدن پیاما تو واتساپ که بهتره|:
کانال خودت میری توش اجباری نیس که
واتساپ امنیتش خیلی بالاس
کانالای تلگرامم خودشون میان|: همشون اینطوری نیستن تو مطمئنی همشونو داری؟-_-
بحاش سرعتش نابوده ویس ۱ دقیقه یه ربع طول می کشه باز شه برا استیکراشم کلی بدبختی باید بکشی نصب شن|:
فیلمم که بخوای بفرستی کلی دردسر داری درنتیجه روبیکا خیلی اپلیکیشت خوبیه|: اینستا و تلگرام و واتساپ و با هم داره!
(21-09-2020، 20:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایسنتا چ باشه چ نباشه باز کسی روبیکا نمیره
مشکلتون با روبیکا چیه؟|:
خدایا منو بخور._.