20-09-2020، 20:00
(20-09-2020، 19:59)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخونده ۲۰ شدم
(20-09-2020، 18:46)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2020، 18:21)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله._.
(20-09-2020، 18:18)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب مطالعات و ریاضی میگی درس
(20-09-2020، 18:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درس می خونی؟/:
یاح یاج=v
از بس درس خوندم آمپر چسبوندم
باورت میشه من همین الان امتحان ریاضی دادم و نمی دونستم که امتحان دارم؟/:
ای تفففف تو این شانس|:
ساعت ۸ امتحان مطالعات دارم برا اونم هچی/:
چیز دیگه ای هستن؟/:
(20-09-2020، 18:23)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2020، 18:18)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از خر خونام =vvv
(20-09-2020، 18:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درس می خونی؟/:
یاح یاج=v
از بس درس خوندم آمپر چسبوندم
باورت میشه من همین الان امتحان ریاضی دادم و نمی دونستم که امتحان دارم؟/:
ای تفففف تو این شانس|:
ساعت ۸ امتحان مطالعات دارم برا اونم هچی/:
از ساعت ۸ بیدارم
تا ساعت ۱۲ کلاس آنلاین
بعد یه استراحت کوتاه دوبارع ساعت سه کلاس
فکرشو کن من داشتم ناهار میخوردم تو اتاقم و هم درس مینوشتم/=
یه امتحان ریاضی هم دادم
بعد تا ۶ کلاس داشتیم
بعد از ۶ جزوه های ننوشته رو شروع به نوشتن کردم
خیل زیادع*.*
اما بازم کلی موندع
._____. من از خرشانسام/:
نمی خونم ولی اکثریت خوب میدم|:
البته برا آزمونای مهم می خونم(: اون موقع خرخونم=v
بخدا مطالعات اصلا درس نیس واقعا راحته
مامان بابا افتخار کنیدا|: عقل از چشم مهم تر است._.