12-09-2020، 8:46
همهتون حرفای خوب و قشنگ زدین. ممنونم. ولی حرفای خوب و قشنگو نمیشه جمعبندی کردو فقط میشه خوشحال شد و تشکر کرد و گفت نه بابا اینجوریام نیست و تو لطف داری و خودت خوبی که منو خوب میبینی و بوس بهت و منم دوست دارم و فلان. (((:
که برای اینکه فضا زیادی دیزنیلندی و گوگولیمگولی نشه، من به همین یه بار گفتنشون اکتفا میکنم. یه بار جامع قربون صدقهتون رفتم همین اول کاری و میرم سراغ بقیهی جزییات پیام هرکس. D:
@"LѦԀү ԀГѦСԱLѦ" (چرا تگ نمیشی تو؟ :| به عمو بگو درستش کنه.)
همهی حرفای بالا + اتفاقاً من خیلی دوست دارم که بیشتر بشناسمت فاطمهی قشنگم.
@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
برای من باعث افتخارترترتر بود.
کتاب رو دوست دارم ولی ادعای کتابخون بودن ندارم. فکر کنم تعداد کتابای خونده شده توی گودریدزم هنوز دو رقمی باشه. که ایح. واقعا نمیشه گفت زیاده و مایهی خجالته بیشتر. احتمالاً چون بعضی وقتا میرم بالای منبر این وایب رو ازم گرفتی. ولی لفظ فهمیده بهم نسبت دادن خندهداره (البته که مهربونیتو میرسونه.) خیلی راه مونده هنوز و من یه صنم سادهم. :"
اسم تو که قشنگتره. یادته برات میخوندم شقایق آی شقایق گل همیشه عاشق؟
@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
خب ببین تو واقعاً مهربون و شیرینی :") نمیدونم چی بگم اصلاً.
بهتر که عکس قدیمیم باز نشد بابا، اون زمان فکر میکردم هرچقدر عکسام دپ و روانیطور و دارکتر باشه بیشتر امتیاز داره و خفنتره مثلاً. (((: میگرخیدی اگه میدیدی. ولی تلگرام اگه تشریف بیارین در خدمتیم. هرچند الانم همچون چیز اوفدار و قابل دیدنی نیستم و میخوره تو ذوقت و میفهمی زیبایی غیرقابل توصیف و اینا همهش شایعه بوده. :""
قلب کوچولوت رو هم میذارم روی چشمم. :*
@"ѕιƖeɴce"
راجع به کتاب همون چیزی که برای شقایق نوشتم. :_ فیلم هم راستش تازه شروع کردم یکم حرفهایتر و مرتبتر ببینم، قبلاً پراکنده بود. و خب، من خوشحالم که فکر کردی متفاوتم. کیه که بدش بیاد عجیب و خاص و فلان باشه؟ ولی اگه دقیق نگاه کنیم هیچ دو تا آدمی شبیه هم نیستن. فقط یکی این تفاوت رو ابراز میکنه و یکی پنهون. همم؟ :"
همهی این علاقه و حس خوب و اعتماد دوطرفهست. و خب آخ جون که سیر نمیشی. از این به بعد میام همهش برات وراجی میکنم پس. XD
خوشحالم که از اینجا چیزای زیادی یاد گرفتی و منم خوشحالم که شناختمت. هرچی آرزوی خوبه مال تو. 3>
@"ραяα∂σχ"
ظاهربینارو نگاه تو رو خدا :دی
سبزه. آره. ولی خب Where's the big deal ؟ :"
حدست غلطه، قابلتحملچهره صفت مناسبتریه. D:
@"صباnafas"
سلام زیبا.
وای خدا چه شعری. :** خب منم با نام کاربریت یاد "نفس باد صبا مشکفشان خواهد شد" افتادم :_ میدونم خیلی عاشقانه نیست و ربطی نداره ولی اسمات توشن و بامزهست. ._.
منطقی رو سعی میکنم باشم. (کیه که نکنه؟) ولی احساسات معمولاً چیرهان. البته شاید خیلیم درست نباشه که منطق و احساس رو متضادِ هم بدونیم.
برقراری ارتباط اتفاقاً اونقدرم برام ساده نیست. چون ارتباطات انسانی بعضی وقتا خیلی پیچیده میشن. منم عادت دارم که بخوام از همه چی سر دربیارم و گیج شدن برام مساویه با عصبی شدن. ازینورم میخوام همه چیز بینقص پیش بره و هیِر کامز سختگیری و تحت فشار گذاشتن خودم و ...
و خب کاش واقعاً همینقدر که تو میگی استعداد داشته باشم توی حرف زدن و نوشتن.
ممنونم ازت. :* یا حق.
@"卐GOD_OF_CHARISMATICK卐"
سلام، یا شایدم از این Hola های هیتلری.
ممنون. مال شما بهتره.
تیکه کلام... راستش فکر نکنم. ولی چند وقت پیش یکی بهم گفت این قیدای تنویندار عربی رو ازت بگیرن نمیتونی حرف بزنی :" و خب راستم میگفت. خود این متن رو ببینی صد بار توش گفتم اصلا و قطعا و صرفا و کاملا و .. :/ نمیدونم چه مَرَضیه.
بازم ممنون. ولی حرفگوشکن بودن همیشه به معنای عاقل بودن نیست. هست؟
با بیلی بیچاره چیکار داری. دختر به این ماهی. -_-
باشه. در خفا بیان کن و نَکاه. تملق ممد حیاته و مفرح ذات.
+ من امیدوارم این بحبوحه برات با خبرای خوب تموم شه. (و مطمئنم که میشه.)
@"Uᴛᴏᴘɪᴀ"
ریحون بنفش من. اصلاً مهم نیست هرچقدرم که فضا دیزنی لندی و گلگلی بشه، من میخوام تا بینهایت و فراتر از اون قربون صدقهی تو برم و بگم که چقدر زیبا و قشنگ و رفیقی و کاش اینقده دور نبودی و دور نبودم. چون گوشای تو صدای من که شبیه خُر خُر گربههای گرسنهی سر صبح پارک لاله بود رو لطیف و صمیمی شنیدن. همدردیها و انگیزه دادنای منو کلیشهای و حرفام رو شبیه شعار ندیدن. کاش انقدر دور نبودیم و تو تا همیشه پریشونیها و نگرانیاتو میذاشتی رو دوش من.
من برای همه، کسی مثل رضا آرزو میکنم. رضا به چشم برادری، انقدر خوب و رویاییه که شما ترجیح میدیدن عجالتاً هیچ نوعی از فمنیستها نباشین و به حرف کانالای قری تلگرام گوش کنین و با زبونتون اون رو نیازارین و پاهاش رو توی تشت شیر بشورین. مخصوصاً حالا که قراره دکتر بشه و پولدار و دخترکش. و البته که میدونم شعار همهتون مثل رعنا منصور اینه که "شوهر پولدااار نمیخوام." ولی وقتی پای رضا میاد وسط، شمایلش انقدر نیکوست که حالا از طبقهی مرفه جامعه هست که هست دیگه... چیکارش کنیم. ((((:
امیدوارم بچههاتونم به رضا برن. نه به من. چون من فقط پرت و پلا به هم بافتن و انگیزه دادن و ایستگاه کردن بلدم و اون همه چی بلده و نقش بند سراپردهی رضای منه. همهمون باید سعی کنیم مثل رضا باشیم. رضا خوب چیزیه.
_________
با حضور : @"Dυкυηg"