امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(10-09-2020، 18:10)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:57)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:57)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:45)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام! چطوری؟
__

@ابراهیم هادی چرا پیام منو رد کردین؟ خب سوال پیش اومده بود برام. :_ شما فرضتون اینه که شک یا نارضایتی بعضی افراد نسبت به جنسیتشون تحت تاثیر فرهنگ غربه؟!

ببخشید وارد بحث شدم
به نظر من بیشتر به خاطر چامعس
ازادی و نحوه برخوردی جامعه و طرفداری از یک جنسیت مثلا پسر باعث میشه بعضی دختره ها مخصوصا زیر ۱۸ سال گرایش پیدا کنند به سمت پسر بودن
از طرفی محبوبیت سلبریتی ها چه داخلی چه خارجی باعث این شبیه سازی ها میشه
اتفاقا امروز یه سری مطلب میخوندم که نوشته بود نحوه برخورد والدین سرکوب کردن و تحقیر دختر یا پسر تو کوچیکی باعث این اختلال میشه
اینکه بگیم مطلقا تحت تاثیر غربه کاملا اشتباهه یا شاید بگم خیلی کمه تاثیرش._.

می‌دونی، به نظر من اگه خانواده و فرهنگ جامعه و تاثیرات غرب و ... همه رو بریزیم توی یه کاسه و اسمش رو بذاریم "محیط". باز هم دگرباشی چیزی نیست که صرفاً تحت تاثیر محیط شکل بگیره.
من با تاثیر غرب خیلی مخالفم
انقدری که خودمون مشکل داریم و اثر گذاره هیچ جای دیگ تاثیر نداره
این مسایل اختلالات مغزی و هورمونیه ولی عوامل دیگ مثله محیط خیلی تاثیر گذاره

من "غرب" رو با لحن توطئه و این که آره اینا همه‌ش دنبال اینم جوونای ما رو فاسد کنن و اینا نگفتما.
صرفا چون آقای ابراهیم هادی از فرهنگ بیگانه و اینا اسم برد، گفتم باشه فرض رو بر این می‌گیریم که درسته. این وسط روح جلال آل احمد هم راضی باشه. ((((:

اختلال مغزی و هورمونی رو من موافق نیستم. مثلا اسکیزوفرنیا یا چمی‌دونم پدوفیلیا اختلال مغزیه. بیماری روانیه. 
ولی اقلیتهای جنسیتی خیلی وقته از لیست بیماریهای روانی حذف شدن. اینو من نمی‌گم. سازمان بهداشت جهانی می‌گه!
پدوفیلیا جزو حیوانات قرار بگیرن بهتره! 
و اما سازمان جهانی بهداشتو سلطه جهانیو صهیونیستاو دیگر هیچ 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6 - ابراهیم هادی - 10-09-2020، 18:18

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان