17-07-2020، 2:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2020، 2:09، توسط ابراهیم هادی.)
(17-07-2020، 1:53)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2020، 1:49)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2020، 1:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ابراهیم هادی
من نمیگم اشکالات دولت ربط به دین داره .من میگم هر حرفی از هرکسس قابل استناد نیست!
بله قران و دین گسترده اس و شامل یک دوره خاص نیست ولی برداشت و تحلیل انسان از قران برای یه دوره خاصی هست بعدش به هاطر افزایش سواد و خیلی مسایل مجبور به تغییرن
من حس میکنم شما اصلا متوجه منظورم نمیشین.__.
البته نماز یه سری فواید پزشکی هم داره
من ضمنی اینو برداشت کردم که خیلی هم قریب به ذهن بود
اینکه در ذهن رو ببندیم غلطه چون هر حرف از هر کسی از پنجره میاد باید بررسی کرد
اینم بگم حرف زیر و رو دارد علمیش میشه دلالت التزامی من تو اون هم وارد شدم
اما این که میگید خیلی از مسائل مجبور به تغییرن باید توضیح بدید این جور مخاطب میگه علم بالاتر دینه دین برا عقب مونده هاست باید منظور رو واضح کنید که قصد ما متشابهات هست که به هر دلیلی واضح نشده نه پایه کار
بله فواید پزشکی هم براش گفتن
معلومه حوصلتون سر رفته
من گفتم تغییر نگفتم رد یا ضدش! مثلا قبلا با کالا خریدو فروش میکردن الان با اسکناس پس قوانین شرعی و قانونی در این دوحالت فرق داره!
دین برا عقب مونده ها نیست .دین فقط دستور زندگیه .هر کالایی میخریم دفترچه راهنما داره .دین درواقع دفترچه راهنمای زندگیه
من کلا بحث رو دوست دارمD:
منم گفتم واضح بگید چون تغییر لفظ عامه من نگفتم حرف شما آینه که دین برا عقب مونده هاست گفتم ضمنی این طور برداشت میشه
گمان کنم هم نظر شدیم
اما خرید فروش قانون بیع اینه که ثمن و مثمن معلوم باشه مالیت داشته باشه و......
مالیت داشته باشه یعنی ارزش چه یه کالا چه یه سکه چه یه ارزش معنوی -البته این توش اختلافه- چی تغییر کرد؟ قانون یا ابزار؟ گمان کنم حرف ما تو قانون بود
(17-07-2020، 2:02)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2020، 1:59)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در کل ساده لوحی و زورگویی زیر حجاب دین تا زمانی ک هست فان های زیادی خواهیم داشت:^
(17-07-2020، 1:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم که آخوند هر جایی حساب کارش جداس مزدور ها حماقت هایی داشتن باور نکردنی متحجرین الان هم هستن یه نقل از کسی بیارید که سرش به تنش بیارزه دوباره علمی بگم قیاس استثنایی حجت نیست نمیشه باهاش حکم داد حرفایی مثل همه دروغ میگن و..... البته گوینده این حرف رو هم دربیارید شروعش خودجوش بوده با خود مردم تو خمین تو تبریز هم یه کسی اینو گفته که اگر حج منوط به شناسنامه شد حج نرید نگا بی پایه بودن حرف رو حکم خدا رو با اینا نمیشه تعطیل کرد این بدیهی است به حرف این آدم میشه استناد کرد؟ اما طبق آن قانون توجیه که گفتم میگن مبارزه منفی علیه رضا شاه بوده
@ابراهیم هادی
من نمیگم اشکالات دولت ربط به دین داره .من میگم هر حرفی از هرکسس قابل استناد نیست!
بله قران و دین گسترده اس و شامل یک دوره خاص نیست ولی برداشت و تحلیل انسان از قران برای یه دوره خاصی هست بعدش به هاطر افزایش سواد و خیلی مسایل مجبور به تغییرن
من حس میکنم شما اصلا متوجه منظورم نمیشین.__.
البته نماز یه سری فواید پزشکی هم داره
(17-07-2020، 1:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دشمن این جا وارد شده اینه کار دشمن که شیخ فضل الله نوری که مدرسه ساخت خاص دختران رو مخالف تحصیل جلوه بدن حالا نص دین چیه؟ طلب علم بر هر مسلمان واجبه هر یعنی زن و مرد حالا شیخ فضل الله مرجع بیاد مخالف دین بشه؟ این حرفا جگر سوزه
تحصیلات شماچیه؟اگر پیچیده حرف زدم معذرت میخوام
همین شیخ ها بودن ک زمانی ک میخواستن برای اولین بار شناسنامه تو ایران برا همه صادر کنن فتوا دادن بااینکار میخان اسم ناموس شماهارو دربیارنD::
دراین حد مضحک
دانشجوام
خواهش میکنم زیاد پیچیده نبود به اصل حرفاتون پی بردم
بی تردید بی مایه ها همیشه هستن که دقت ما رو میطلبه و این تلاش کنیم صفر و یکی یا کانالیزه نشیم