15-07-2020، 16:08
(15-07-2020، 16:01)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2020، 15:48)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2020، 15:42)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2020، 15:36)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-07-2020، 15:32)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم گفتم تو راست میگی دیگه
اولین و مهم ترین دلیلش این که آهنگاشون هیچ محتوا و مفهوم خاصی ندارن و حداقل واسه من اصلا تاثیر گذار نیستن ، من بیشتر دنبال موزیک هایی هستم که بهم کمک کنن بیشتر دنیای خودم رو بشناسم. دوم اینکه واسه ی دیده شدنشون دست به گریم های عجیب غریب میزنن و فقط زرق و برق الکی دارن. بعدشم اینکه زبونشون کره ای و من دوس دارم که موسیقی رو کامل بفهمم و ارتباط برقرار کنم باهاش وقتی زبونشون رو نفهمم حال نمیده. بعدیشم بخاطر طرفدارای ایرانیشون که خیلی اطلاعاتشون در زمینه موسیقی کم ولی کلی ادعا دارن و به هرکی باهاشون مخالف باشه فحش میدن و توهین میکنن و من دوس ندارم جزو اونا باشم. و اینکه طرفداراشون فکر میکنن چون تو بیلبورد و سایتهای مختلف آمارشون خیلی زیاد پس حتما کیفیتشون هم خوب که اشتباه. صرفا بخاطر تبلیغات و رسانه ها دارن دیده میشن و یه مدت که بگذره از مد میفتن و رسانه ها میرن سمت یکی دیگه.
۲۰٪ بخاطر توهین به سلایق یا زودِ؟ @"мᴀᴢᴇ"
من معنی همه ی آهنگاشونو میدونم-_-
عکسای بدون گریمشونم منتشر شده و فقط تو موزیک ویدیو ها و کنسرتا به خودشون زرق و برق میدن
هرچی باشن از جاستین بیبر بهترن
حقیقت
آفرین به تو
چرا ۱۲ سالت ولی نوشتی ۱۱؟
اره واقعا
آخه تاریخ عضویتم 2019 اس و اونموقع من 11 سالم بود
چرا اسمت و زدی 404؟
اعع من میخاستم بگم جرئت ولی تو سوال پرسیدی پس مجبورم جواب بدم
چون عدد موردعلاقم و نشونه ی روزای خوبم
عه چه جالب
خب خب اشکال نداره الان ازت جرعت میخوام
برو به یکی از کاربرای فلش فحش بده