14-07-2020، 0:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-07-2020، 0:12، توسط لــــــــــⓘلی.)
(14-07-2020، 0:09)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2020، 0:08)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خانواده هستن دیگه
(14-07-2020، 0:07)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2020، 0:03)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2020، 0:01)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شوخي خيلي مسخره اييه !
گلوم میسوزه ):
از لحاظ روحی عم نمیدونم چمه
تو دلم ی خبریه :|||
خودمم نمیفهمم :|
اگه اينجوريه من خيلي وقته كرونا گرفتم
برو ي نوشيدني براي خودت اماده كن هندزفري بزار تو گوشت اهنگ جيمينو گوش كن يا اهنگ جديد بي تي اس (:
فایده نداره
الان دلم میخاد یکی بشینه کنارم تو بغلش زار زار گریه کنم ..
ن من یکم خجالتیم نمیتونم باهاشون خوب درد دل کنم ..
(14-07-2020، 0:11)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2020، 0:08)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2020، 0:07)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2020، 0:03)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2020، 0:01)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شوخي خيلي مسخره اييه !
گلوم میسوزه ):
از لحاظ روحی عم نمیدونم چمه
تو دلم ی خبریه :|||
خودمم نمیفهمم :|
اگه اينجوريه من خيلي وقته كرونا گرفتم
برو ي نوشيدني براي خودت اماده كن هندزفري بزار تو گوشت اهنگ جيمينو گوش كن يا اهنگ جديد بي تي اس (:
فایده نداره
الان دلم میخاد یکی بشینه کنارم تو بغلش زار زار گریه کنم ..
امتحان كردي كه ميگي ؟ -__-
كلي كليپ از جيمين دارم برات بفرستم ؟ (":
اره امتحان کردم ..
برای اولین باره ک حالمو خوب نکرد
ممنون(:♡