05-07-2020، 13:19
(05-07-2020، 13:16)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پشمام ریخت
(05-07-2020، 13:12)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:09)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عاشق اینجور کارم ایسگاه کردن مردم
(05-07-2020، 13:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه گفتین این اهنگ از کیه،
بازم افتاب غروب کردو شب اومد
به این دل خسته ام ظلم در امد
اسمان بی وقفه باران میریزد.
(05-07-2020، 13:07)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:05)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخخخخ
من الان فحش بدم همه میفهمن چی میگم
من خودمم دوس داشم مث شما باشه کوردیم
تنها فحشی که بدم و کسی نفهمه گورکه اس![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی باحاله یبار به یکی فش یاد داده بودم فشش این بود بیا منو .....
یه معلم کورد داشتیم اینو بهش گفت یعنی مردیم سر کلاس.
ولی ۲ نمره ازم کم کرد
وااای خدا یکی تو شهرمون رفته بود چین
بعد چینیا رو ایسگا کرده بود ازشون فیلم گرفته بود بهشون میگف بگید گو خواردم اونام هی میگفتن گو خواردم//=![]()
یبار یه جای بودم فکر کردم من ترکی بلد نیستم تا دلشون خواست بهم فش دادن اخرشی وقتی ترکی حرف زدم پشمه همشون ریخت.
ای دس
تو اینجور مواقع باید ساکت شی بعد اخرش حرف بزنی
خاله مامانم رفته بود دندون پزشکی بعد اونا نمیدونستن خاله مامانم کورده
گفته بودن دمی وک قن مامره واز ناود
هی اینو تکرار میکردن تا موقع رفتن خاله مامانم بهشون گفته بود دسدان خوشو پشماشون ریخته بود/=
باید مطما شی طرف اون زبونو بلد نیس بعد بش فحش بدی

عجب چیزه بوده.