01-07-2020، 1:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2020، 18:01، توسط ρυяρℓє_ѕку.)
سلام اول اینکه ممنون ک وقت گذاشتین
و بعد
آیا همه ی این حرفای قشنگی ک گفتین منم ؟ D= ♡
دلم خواست یبار دیگه برم تو نوبت D:
بریم سراغ جمع بندی ._.
شقایق جان :
از نظر ظاهر من ی چهره معمولی دارم
و همینکه زرا جان گفت یه صورت ساده ، جذاب ؟ والا من ک نمیتونم درمورد چهره خودم نظر بدم ولی واسه خودم قابل قبولم D:
این نظر لطفته ک منو باهوش میدونی عزیز دل
اونقدراهم ک میگم اعتماد ب نفسم پایین نیست و اره روابط اجتماعیم خوبه سعی میکنم با همه خوب رفتار کنم و در مقابل هم باهام خوب رفتار بشه
عزیزِ دلی D: ♡
صبا جان :
درکت میکنم ولی واقعا چرااا ؟ D:
من همیشه سعی میکنم خوب رفتار کنم ک هیچکس ازم ناراحت نشه یا بدش نیاد ، من اگه رفتاری داشتم ک باعث این طرز فکر شده معذرت میخوام D: !
من همونیم ک وقتی ی گنجشک مرده میبینه میشینه گریه میکنه (:
با اونایی ک حس کنم اخلاقشون خوبع و دوست خوبی میتونن باشن زود گرم میگیرم ولی اشتباه اکثر ادما مثل من همینجاست و نباید با "هرکسی" گرم گرفت
من بیش از حد پایم بطوری ک اخرش سرمو ب باد میدم :|
رو چش ما جا داری زیبا D: ♡
مهسا ( فنچمون D: ) :
دوستام بهم میگن در برخورد اول مظلوم بنظر میرسیدی ._. ولی بقول فرهان یخم ک باز شد .. (.. )*
ولی اونا این نظرو دارن نظر منو بخوای نه واقعا اینجوری نیس فقط من نمیتونم بیکار یجا بشینم و فقط یکم شیطنت میکنم و این ک بد نیست ؟! D:
تو ک اصن حسابت جداست ♡
اره اگه حس کنم ک کسی ب کمکم نیاز داره یا در شرایط بدیه سعی میکنم ازون حال و هوا بیارمش بیرون چون میدونم ک حال بد چقد میتونه مزخرف باشه
دل ب دل راه داره زیبا ((: ♡
پارسا :
بنظرم تا حدی منطقیم و اگه اتفاقی برام بیفته سعی میکنم منطقی باش برخورد کنم ن احساسی و تا الان توی زندگیم موفق بودم تو این ی مورد D:
درمورد هوشم باید بگم ک من اگه چیزی رو هم بلد نباشم سریع یاد میگیرم و ایا معدل ۱۹ برای دانش اموز دهم تجربی ینی درسخون ؟ من میخونم اونا سوالاشون چرته :|
قبل از انتخاب رشته درسخون بودم ولی عوض کردن مدرسه و دوری از دوستان و کنار اومدن با جو دبیرستان و .. یکم منو بهم ریخت ک از درسام غافل بشم ولی با قدرت ادامه میدم D: !
نمیدونم اینو دوستام باید بگن ((:
مرسی ک وقت گذاشتی (:
آناهید جان :
خب ب شقایق درمورد ویژگی ظاهریم گفتم ، ما هرچی باشیم ب پای شما ک نمیرسیم زیبا D:
بچا آبرو داری میکنن v: ولی تا حدی میشه گفت درسخون ، درسخوندنو دوس دارم ._.
عزیزدلی ک شما D: خوب شد گفتی شوخی v:
خودت ماهی همرو مثه خودت میبینی ♡
و همچنین برای تو ^ ^ ♡
زرا ^ ^ :
اینو بدون ک هروقت خشن شدم حتما با دلیل بوده ((:
احساسی رو هستم ولی بیشتر وقتا نشون نمیدم و بخاطر همین بهم میگن مغرورم ، درونگرام و میریزم تو خودم
وای چ خوب ک ی نفر پیدا شد که از غرورم خوب بگه D:
تو قلبمی v:
من با همه خوبم اما تا زمانی ک چیزی ازشون نبینم ! من هیچوقت اهل قهر کردن نیستم ولی صبور بودنم حدی داره و تا اخر عمرمم قرار نیست نگام بهش عوض شه شاید با طرف مقابلم دوباره خوب شم ولی اون اعتماد و صمیمیت قبل رو ندارم
اگر کارایی ک کردمو فاکتور بگیریم اره من خییلی بی ازارم v:
هرچی گفتی خودتی ._.
فرهان :
هی هی اسمم خیلیم قشنگه D:
راز موفقیت در زندگی القاب کیوتیه ک من بت میدم ، معجزه میکنه D: !
اینقد حرف زدن ینی شاهکار رفیق :^
خودمم در عجبم ._. ، اون اوایل چون با اخلاقت اشنا نبودم یخ بودم ولی بعدش ک فهمیدم ک نه میتونی دوست خوب و واقعی باشی اب شدم D: خب من اصلاح میکنم این اشتباهتو و باید بگی خوشبختانه ._. !
من تو مسائل احساسی مغرورم (: ن اینکه نخوام نشون بدما واقعا دست خودم نیست و نشون دادنش سختمه
و اره همونی هستم ک بهم گفتی :|
چیزای مهمو یادت نمیمونه اینکه خنگ بودمو یادت مونده ؟ میشه یادت بره ؟ .__. خب مقاومت میکردم چون از گفتنشون مطمئن نبودم
خوابوندن کل تو "یکی" از هدفامه D: !
hold your head high , and your middle finger higher
خیلی روی این حرف حساب باز کردم (((:
* تو اوج ببینیمت (: ◇
فاطیمای گُل :
صدرحمت ب اسمایی ک تو میگی من قانعم ، اذیت کردناتم دوس داریم D: ♡
درمورد پایه بودن باید بگم ک خودم چون دوس دارم دوستام پایه باشن پس خودمم سعی میکنم ک همینجور باشم
و منم مثل تو ب کتابخونه دیو و دلبر حسادت میکنم ):
کتاب رو دوس دارم ولی وقتشو نداشتم اما الان جدی شدم درموردش ^ ^ ولی بازم دارم دختر بدی میشم :|
ینی در این حد تباه بودم ؟ D: نه نه این بخاطر گرمیه وجودِ دوستایی مثل شماهاس (:
چون لبخند رو دوس دارم خودمم سعی میکنم زیاد لبخند بزنم و دلیل جذب شدنم ب BTS همینه
و همچنین برای تو ^ ^ ♡
عارفه ( شی شیمون v: ) :
باید بگم چون تو از همون اول باهام راحت صحبت کردی منم گفتم چرا یبس باشم ؟ D: و در نتیجه باهات احساس راحتی کردم
عارفه چرا حرف در میاری اهم اهوم چیه دختر ؟ D:
ولی من با تو و زرا راحتم و پیش شماها راحت نباشم پیش کی باشم ؟ D:
خب من یکم زود رنجم ._. ولی ن اینکه برم تو قیافه ها !
فدای تو زیبا ^ ^ ♡
صنم ( شهلا D: ) :
صنم ، صنم ، صنم !
وقتی پستتو خوندم واقعا خودمو دیدم ! و چ بسا ک ویژگیهایی بود ک خودمم خبر نداشتم و حالا ک دقت میکنم میبینم درسته ((:
تاحالا بهت گفته بودم فوق العاده ای ؟!
واقعا چی میتونم بگم وقتی اینقد قشنگ منو توصیف کردی ؟! (: ، چطور میشه ؟ ((:
راسی میگم چقد اشنایی تو همون عشق دوران مهدکودکمی ک مداد رنگیاشو میداد بم v: ♡
ازونایی هستی ک هیچوقت فراموششون نمیکنم ، دوسِت داریم زیاد (: ♡
و بعد
آیا همه ی این حرفای قشنگی ک گفتین منم ؟ D= ♡
دلم خواست یبار دیگه برم تو نوبت D:
بریم سراغ جمع بندی ._.
شقایق جان :
از نظر ظاهر من ی چهره معمولی دارم
و همینکه زرا جان گفت یه صورت ساده ، جذاب ؟ والا من ک نمیتونم درمورد چهره خودم نظر بدم ولی واسه خودم قابل قبولم D:
این نظر لطفته ک منو باهوش میدونی عزیز دل
اونقدراهم ک میگم اعتماد ب نفسم پایین نیست و اره روابط اجتماعیم خوبه سعی میکنم با همه خوب رفتار کنم و در مقابل هم باهام خوب رفتار بشه
عزیزِ دلی D: ♡
صبا جان :
درکت میکنم ولی واقعا چرااا ؟ D:
من همیشه سعی میکنم خوب رفتار کنم ک هیچکس ازم ناراحت نشه یا بدش نیاد ، من اگه رفتاری داشتم ک باعث این طرز فکر شده معذرت میخوام D: !
من همونیم ک وقتی ی گنجشک مرده میبینه میشینه گریه میکنه (:
با اونایی ک حس کنم اخلاقشون خوبع و دوست خوبی میتونن باشن زود گرم میگیرم ولی اشتباه اکثر ادما مثل من همینجاست و نباید با "هرکسی" گرم گرفت
من بیش از حد پایم بطوری ک اخرش سرمو ب باد میدم :|
رو چش ما جا داری زیبا D: ♡
مهسا ( فنچمون D: ) :
دوستام بهم میگن در برخورد اول مظلوم بنظر میرسیدی ._. ولی بقول فرهان یخم ک باز شد .. (.. )*
ولی اونا این نظرو دارن نظر منو بخوای نه واقعا اینجوری نیس فقط من نمیتونم بیکار یجا بشینم و فقط یکم شیطنت میکنم و این ک بد نیست ؟! D:
تو ک اصن حسابت جداست ♡
اره اگه حس کنم ک کسی ب کمکم نیاز داره یا در شرایط بدیه سعی میکنم ازون حال و هوا بیارمش بیرون چون میدونم ک حال بد چقد میتونه مزخرف باشه
دل ب دل راه داره زیبا ((: ♡
پارسا :
بنظرم تا حدی منطقیم و اگه اتفاقی برام بیفته سعی میکنم منطقی باش برخورد کنم ن احساسی و تا الان توی زندگیم موفق بودم تو این ی مورد D:
درمورد هوشم باید بگم ک من اگه چیزی رو هم بلد نباشم سریع یاد میگیرم و ایا معدل ۱۹ برای دانش اموز دهم تجربی ینی درسخون ؟ من میخونم اونا سوالاشون چرته :|
قبل از انتخاب رشته درسخون بودم ولی عوض کردن مدرسه و دوری از دوستان و کنار اومدن با جو دبیرستان و .. یکم منو بهم ریخت ک از درسام غافل بشم ولی با قدرت ادامه میدم D: !
نمیدونم اینو دوستام باید بگن ((:
مرسی ک وقت گذاشتی (:
آناهید جان :
خب ب شقایق درمورد ویژگی ظاهریم گفتم ، ما هرچی باشیم ب پای شما ک نمیرسیم زیبا D:
بچا آبرو داری میکنن v: ولی تا حدی میشه گفت درسخون ، درسخوندنو دوس دارم ._.
عزیزدلی ک شما D: خوب شد گفتی شوخی v:
خودت ماهی همرو مثه خودت میبینی ♡
و همچنین برای تو ^ ^ ♡
زرا ^ ^ :
اینو بدون ک هروقت خشن شدم حتما با دلیل بوده ((:
احساسی رو هستم ولی بیشتر وقتا نشون نمیدم و بخاطر همین بهم میگن مغرورم ، درونگرام و میریزم تو خودم
وای چ خوب ک ی نفر پیدا شد که از غرورم خوب بگه D:
تو قلبمی v:
من با همه خوبم اما تا زمانی ک چیزی ازشون نبینم ! من هیچوقت اهل قهر کردن نیستم ولی صبور بودنم حدی داره و تا اخر عمرمم قرار نیست نگام بهش عوض شه شاید با طرف مقابلم دوباره خوب شم ولی اون اعتماد و صمیمیت قبل رو ندارم
اگر کارایی ک کردمو فاکتور بگیریم اره من خییلی بی ازارم v:
هرچی گفتی خودتی ._.
فرهان :
هی هی اسمم خیلیم قشنگه D:
راز موفقیت در زندگی القاب کیوتیه ک من بت میدم ، معجزه میکنه D: !
اینقد حرف زدن ینی شاهکار رفیق :^
خودمم در عجبم ._. ، اون اوایل چون با اخلاقت اشنا نبودم یخ بودم ولی بعدش ک فهمیدم ک نه میتونی دوست خوب و واقعی باشی اب شدم D: خب من اصلاح میکنم این اشتباهتو و باید بگی خوشبختانه ._. !
من تو مسائل احساسی مغرورم (: ن اینکه نخوام نشون بدما واقعا دست خودم نیست و نشون دادنش سختمه
و اره همونی هستم ک بهم گفتی :|
چیزای مهمو یادت نمیمونه اینکه خنگ بودمو یادت مونده ؟ میشه یادت بره ؟ .__. خب مقاومت میکردم چون از گفتنشون مطمئن نبودم
خوابوندن کل تو "یکی" از هدفامه D: !
hold your head high , and your middle finger higher
خیلی روی این حرف حساب باز کردم (((:
* تو اوج ببینیمت (: ◇
فاطیمای گُل :
صدرحمت ب اسمایی ک تو میگی من قانعم ، اذیت کردناتم دوس داریم D: ♡
درمورد پایه بودن باید بگم ک خودم چون دوس دارم دوستام پایه باشن پس خودمم سعی میکنم ک همینجور باشم
و منم مثل تو ب کتابخونه دیو و دلبر حسادت میکنم ):
کتاب رو دوس دارم ولی وقتشو نداشتم اما الان جدی شدم درموردش ^ ^ ولی بازم دارم دختر بدی میشم :|
ینی در این حد تباه بودم ؟ D: نه نه این بخاطر گرمیه وجودِ دوستایی مثل شماهاس (:
چون لبخند رو دوس دارم خودمم سعی میکنم زیاد لبخند بزنم و دلیل جذب شدنم ب BTS همینه
و همچنین برای تو ^ ^ ♡
عارفه ( شی شیمون v: ) :
باید بگم چون تو از همون اول باهام راحت صحبت کردی منم گفتم چرا یبس باشم ؟ D: و در نتیجه باهات احساس راحتی کردم
عارفه چرا حرف در میاری اهم اهوم چیه دختر ؟ D:
ولی من با تو و زرا راحتم و پیش شماها راحت نباشم پیش کی باشم ؟ D:
خب من یکم زود رنجم ._. ولی ن اینکه برم تو قیافه ها !
فدای تو زیبا ^ ^ ♡
صنم ( شهلا D: ) :
صنم ، صنم ، صنم !
وقتی پستتو خوندم واقعا خودمو دیدم ! و چ بسا ک ویژگیهایی بود ک خودمم خبر نداشتم و حالا ک دقت میکنم میبینم درسته ((:
تاحالا بهت گفته بودم فوق العاده ای ؟!
واقعا چی میتونم بگم وقتی اینقد قشنگ منو توصیف کردی ؟! (: ، چطور میشه ؟ ((:
راسی میگم چقد اشنایی تو همون عشق دوران مهدکودکمی ک مداد رنگیاشو میداد بم v: ♡
ازونایی هستی ک هیچوقت فراموششون نمیکنم ، دوسِت داریم زیاد (: ♡