12-06-2020، 18:07
از طرف فاطیما @Anill که خودش نتونست بیاد :
_____
سلام
آناهید یکی از دوستهای جدید منه که زیاد باهم حرف نزدیم و من فکر نکنم باهاش خیلی حرف زده باشم مگر در مواقعی که خودش پیام میده
مهربونه و بامزه
شیرین و دوست داشتنی هم به نظر میاد
دختر خوبیه اما کمی زود واکنش میده و حساسه
قبلا خیلی انتقاد پذیر نبود اما الان انگار بزرگتر شده
زیاد صبور نیست و فکر کنم زود هم ناراحت میشه
دل پاک و صافی داره و سادگی ش از تک تک کلماتش خودشو نشون میده
ارتباط برقرار کردن باهاش سخت نیست و شاید گاهی یکم دلگیر بشه که من زیاد به حرفهاش واکنش نشون نمیدم یا باهاش گرم نمی گیرم وقتی پیام میده اما خب دلم میخواد به همه ی اونهایی که این طوری حس کردن که من باهاشون سرد برخورد می کنم مخصوصا *آنا* بگم که وقتی به بالای ۲۰ می رسی چیزای دیگه ای برات مهم میشن
معیارهات تغییر می کنن و زمان برات مهمتر میشه
به خودت میای و تازه چشم باز می کنی می بینی که چه زود ۲۰ سال گذشت. وقتی برای خودت نداشتی
(همه ش مدرسه و آزمون و خطا بود که چی درسته و غلط)
من ۱۸ ساله م بود که اینجا بودم و الان ۲۳ سالمه شاید بخاطر همین یکم برخوردم سرده یا بی حوصله م
نحوه فکر کردنمون،حرفامون،دنیامون،نوع نگاه و حتی علایق و اعتقاداتمون ممکنه باهم متفاوت باشه ولی خب این چیزی نیست که بتونم به عقب برش برگردونم
اگه ۵ سال پیش آشنا می شدیم ممکن بود خیلی صمیمی تر از الان می تونستیم باشیم و باهم یه عالمه حرف بزنیم و لذت ببریم اما خب متاسفانه من دیگه توی اون دنیای ۱۸ سالگیم نیستم
فکر کنم یه بار عکس تو گذاشته بودی
مهربون و بانمک به نظر میای
برات آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم♡
_____
سلام
آناهید یکی از دوستهای جدید منه که زیاد باهم حرف نزدیم و من فکر نکنم باهاش خیلی حرف زده باشم مگر در مواقعی که خودش پیام میده
مهربونه و بامزه
شیرین و دوست داشتنی هم به نظر میاد
دختر خوبیه اما کمی زود واکنش میده و حساسه
قبلا خیلی انتقاد پذیر نبود اما الان انگار بزرگتر شده
زیاد صبور نیست و فکر کنم زود هم ناراحت میشه
دل پاک و صافی داره و سادگی ش از تک تک کلماتش خودشو نشون میده
ارتباط برقرار کردن باهاش سخت نیست و شاید گاهی یکم دلگیر بشه که من زیاد به حرفهاش واکنش نشون نمیدم یا باهاش گرم نمی گیرم وقتی پیام میده اما خب دلم میخواد به همه ی اونهایی که این طوری حس کردن که من باهاشون سرد برخورد می کنم مخصوصا *آنا* بگم که وقتی به بالای ۲۰ می رسی چیزای دیگه ای برات مهم میشن
معیارهات تغییر می کنن و زمان برات مهمتر میشه
به خودت میای و تازه چشم باز می کنی می بینی که چه زود ۲۰ سال گذشت. وقتی برای خودت نداشتی
(همه ش مدرسه و آزمون و خطا بود که چی درسته و غلط)
من ۱۸ ساله م بود که اینجا بودم و الان ۲۳ سالمه شاید بخاطر همین یکم برخوردم سرده یا بی حوصله م
نحوه فکر کردنمون،حرفامون،دنیامون،نوع نگاه و حتی علایق و اعتقاداتمون ممکنه باهم متفاوت باشه ولی خب این چیزی نیست که بتونم به عقب برش برگردونم
اگه ۵ سال پیش آشنا می شدیم ممکن بود خیلی صمیمی تر از الان می تونستیم باشیم و باهم یه عالمه حرف بزنیم و لذت ببریم اما خب متاسفانه من دیگه توی اون دنیای ۱۸ سالگیم نیستم
فکر کنم یه بار عکس تو گذاشته بودی
مهربون و بانمک به نظر میای
برات آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم♡