امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》

خب !
طبق معمول ! شناخت زیادی ندارم ..
تنها شخصی هست که من از هون سالهای اول خود واقعشیو میدیدم ..
ینی به عنوان اگه شخصیت اصلیش یه حسابدار ساده شرکت بود ، حتی لباس مبدل میپوشید و رئیس جمهور میشد و خیلیا باورش میکردن ولی من باز همون حسابدار میدیدمش ، خود واقعیشو (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم).
و اینکه ، انسان سیاست داریه،سیاست شخصت اصلیش رو تشکیل میده ، و من از اینجور افراد کاملا متنفرم . "یه جمله ای هست که میگه کسی نمیتونه همرو خیلی خوشحال و راضی کننده نگهداره مگر اینکه چیزی کثیفی به اسم سیاست و دورویی در وجودش باشه" همین جمله و دیدن افرادی که واقعا طبق همنین قاعده عمل میکنن باعث شد افرادی که کمی سیاست داشته باشن ازشون دوری کنم و همچنین متنفر باشم.(منظورم به شخص ایشون نبود این جمله،منظورم این بود که بابت این جمله از سیاست خوشم نمیاد)
دوست مجازی خوبی هست ! اما هنوز شخصیتش توی فضای مجازی به اصطلاح پنهانه حتی کوچیکترین چیزها ، حتی دوست های نزدیک مجازیشم از ساده ترین چیزهاش خبر ندارن ، این نکته به خودش و افرادی که باهاش در ارتباطن مربوط میشه ، در کل منم از افرادی که انقدر شخصیتشون رو پنهان میکنن و به اصطلاح بعد از پرسش ساده ترین چیزها مثل رشته تحصیلی به کوچه علی چپ میزنن و اما با چرب زبونی زیر و بم تورو در میارن بدم میاد ..
تو اکثر چیزها یه پیش زمینه ای داره ، چیزیم بلد نباشه سخت میگه بلد نیستم در به در دنبال جواب سوال میگرده، این خوبه،برای کسایی که اون جور که باید ببینش نمیبینن ولی بعضیا ک اونجور که باید میبیننش این کارش خیلی چیپ به نظر میرسه .. نکته مثبتیه این که میگرده دنبال راه حل و... ولی فروتنی و گفتن اینکه بلد نیستم رو بیشتر میپسندم !
با کمترین چیزها بهترین استفاده رو میکنه ! درک و فهمش بالاست ، چیزی که باید اکثر انسان های الان داشته باشن تا زندگی ماها نرمال تر بشه ..
و اینکه برای اینکه با همه نوع تیپ جماعت سازگار باشه سعی میکنه از علایقشون تجربه به دست بیاره ، یارو سیگاریه ،یارو مشروبیه،یارو درس خونه،یارو فوتبالیسته و... سعی میکنه به هر زحمتی شده ی چیزی داشته باشه تا کم نیاره جلوشون ، نکته خوبیه اما اندازه خود بودن بهتره و حس میکنم این بخش آزارش بده،زمانی که با یکی رو به رو بشه و اطلاعاتی یا به اصطلاح سلاحی برای جنگ با اون نداشته باشه .
جاه طلب !
مغرور !
خیلی باهوشه ، واسه افرادی که خوب نشناسنش ، اما کسی که بشناستش ، باهوش بودنش مثل این میمونه که زیر نقاب شیشه ای نقش بازی کنه !(توصیه،نذار کسی بشناستت، اون موقع قدرت اجتماعی خودت کم میشه). و وقتی کسی بشناستش راحت تو هر زمینه میتونه شکستش بده !
خلاقیتش هاش خوبه ف بهش میخوره یه دیزانر باشه !
و " اگه یه مشاور شاه بود در دوران قدیم راحت میتونست با استفاده از اطرافیان یه شاه رو برکنار کنه " و این جمله رو سخت میتونین درک کنید.
و پرستیژ مدیریت درش هم خیلی بالاست.
و اینم اضافه کنم که هرجا هست موفق باشه و سلامت باشه !

تصور و برداشت چکیده مثبت منفی و علایق من از ایشون.
پاسخ
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a ، saba 3 ، Medusa ، sober ، ßяɪcε ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، کــــــــــⓐرمَن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: «تـصور مـا از کـاربران فلشـخور» با حضور Faust - امیر‌حسین - 23-05-2020، 13:51

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  نام مستعار برای کاربران
  [®][اردوی کاربران فلش خور][®]
  ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش××
  درخواست جلد کتاب برای کاربران انجمن فلشخور
  داستان هایی از:پـادشآهـان و حکـومـت فلشخـور !×
  "تـرول اعضای فلشخـور"(قسمت 1 :عموصابرو اهورا )
  ☜× دست خطـــ های فـــلشخوریــــ(دور دوم)+ رای گیری کاربران×☞
  بحث و تبادل نظر در رابطه با گوشی های کاربران فلشخور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان