(18-05-2020، 12:46)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معروفیت همینه دیگع
(18-05-2020، 12:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 12:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 12:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بی تربیت به امیرحسین جیکتر داشتی باید زهرا مهسا ملیکا اقا صابر منو مورتی رو محروم میکردی
(18-05-2020، 6:41)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدیر ناظم فعلی رو هم مخروم کردم :-\ (البته خودشون گفتن ولی افتخار بزرگی بود)
واو ای شورشی پس میخواستی بنش کنی
بابا تو از منم شلوغ تری ها
بله بله ؟؟؟
(18-05-2020، 12:14)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 12:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 12:10)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۴ ساعت دیگه
دارم بازم دق میکنم
انگار نه انگار که دوستمو همین شنبه دیدمT_T.
خوش به حالت واقن |:
امروز یه برنامه نوشتم قد یه تومار ):
باید بشینم بخونم ._.
هع کرونا لعنتی-___-
قبل کرونا من تو بغل بچعع ها ولو بودم حالا چی؟!
خیلی وقته بغلشون نکردم
نگو نگو دلم میگیره اصن ):
لعنتیییی -_______-
(18-05-2020، 12:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی دوس دارم تو محروم بشی ببینم بعداش چه جنگی به پا میشه حاضرم شرط ببندم جنگ جهانی سوم ایجاد میشه.
(18-05-2020، 12:39)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 12:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخواطر ملیکا گفت محرومش کنم
(18-05-2020، 12:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بی تربیت به امیرحسین جیکتر داشتی باید زهرا مهسا ملیکا اقا صابر منو مورتی رو محروم میکردی
مدیر ناظم فعلی رو هم مخروم کردم :-\ (البته خودشون گفتن ولی افتخار بزرگی بود)
اکانتاشون جابه جا میشد
تو چرا خلع لباس شدی؟
بعنی ستین اقا اونی که محرومت کرده هیچ اقا صابرم نابود میکنه
(18-05-2020، 12:47)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 12:46)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 12:45)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا دوس دخترته؟ :v
نمکدون
:| اسکل
.___.