18-05-2020، 9:58
(18-05-2020، 9:57)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا ایشالا بعداز کنکور
(18-05-2020، 9:54)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:50)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اذربایجان غربی
(18-05-2020، 9:46)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:41)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نقده.
شهرتون کجاست ؟
افرین بهش .. یکیشم تو باشی (;
الان قشنگه یا زرنگه ؟ .___.
D::
ایشالا
اولین بار توی کلاس خصوصی فیزیک دیدمش وقتی معلم گفتن ای همکلاسی جدیدتون مهساست نعدم تعجب کردم این اون باشه
اخه به قول معلم ریاضیمون دخترای زیبا درس خون نیستند چون مخشونو میزن
و دخترای زشت کسی مخشونو نمی زنه به همین دلیل درس میخونن
نقده کجاست ؟ .__.
اووو حس غرور بت دست داد با اون همکلاس شدی D:
واااا چ ربطی دااشت
نه بابا بدبخت شدم کل جلسه اول فقط توی قیافش مینگریستم مگه داریم مگه میشه این رتبه برتر.
دیگه گفتم حتما میشه دیگه.
اخه هیچ وقت اجازه نمیدن با دخترا هم کلاس بشیم ادم برای اولین بار یه کاری انجمن میده تا عادت میکنه یکم وقت میگیره
اها
خب این ک خوشگلم هس مخشو نزنی یه وقت از درسش میمونه D: