18-05-2020، 9:52
(18-05-2020، 9:50)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:42)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره بابا پشتیبانم هر دفعه زنگ میزنه میگه کتاب ابی بخرم منم میگم باشه
(18-05-2020، 9:41)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:37)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه مرض دارم یه ملیون پول بدم بعدشم از کتاب های خودش استفاده کنم ترازم بره بالا نه بابا فقط میکرو گاج و مبتکران
(18-05-2020، 9:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کانون؟ به خدا کتابای خود کانون رو کار کرده باشی توی آزموناشون ۸۰ رو میزنی راحت. ولی خب چه فایده آخه؟ همهش یه سری سوال محدود.
زیست فقط پدر ادمو در میاره نمیدونم این دوستم چه جوری میخونه توی کل ازمون ها 100% میزنه زیستو
خب ببین اینا سیاستشونه همش دیگه ((((:
قشنگ گول میزنن مردمو. (((:
و خب ملتم نتیجه میگیرن و فکر میکنن دیگه علامه دهرن. :/
بعدش نمیخرم بدبخت دهنش کف کرده انقدر اینو به من گفته
ببین ابیا قشنگگگگ تراز رو هزار تا هزار تا میکشن بالا. من یازدهم از شیش و پونصد توی یه آزمون رسیدم به هفت و پونصد :///////
دقیقا همون سوالای کتاباست بدون این که عددا رو تغییر بدن حتی. این شد که بعد از اون دیگه سمت کتاباشونم نرفتم. (((: