(18-05-2020، 9:46)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:41)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نقده.
(18-05-2020، 9:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:35)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توی شهر ما 100% سه نفر پزشکی و رتبه برتر داریم اولیش که همه مطمینن مهساست اصلا دینا نابغه است برای خودش ترازش از 7600 پایین نمیاد این لامصب عجب مخی داره اولین دختره قشنگی که دیدم زرنگه
(18-05-2020، 9:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیست فقط پدر ادمو در میاره نمیدونم این دوستم چه جوری میخونه توی کل ازمون ها 100% میزنه زیستو
اوم . ماشالا موفق باشین هردوتون !
شهرتون کجاست ؟
افرین بهش .. یکیشم تو باشی (;
الان قشنگه یا زرنگه ؟ .___.
D::
ایشالا
اولین بار توی کلاس خصوصی فیزیک دیدمش وقتی معلم گفتن ای همکلاسی جدیدتون مهساست نعدم تعجب کردم این اون باشه
اخه به قول معلم ریاضیمون دخترای زیبا درس خون نیستند چون مخشونو میزن
و دخترای زشت کسی مخشونو نمی زنه به همین دلیل درس میخونن
نقده کجاست ؟ .__.
اووو حس غرور بت دست داد با اون همکلاس شدی D:
واااا چ ربطی دااشت
@[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ]
اره خبر دارم برا هنر . ثبت نام کردم امیدوارم بتونم از پس این یکی دیگ بر بیام D:
میگم با عی توصیفی ک سیروان کرد الان ما جز کدوم دسته ایم ؟