02-05-2020، 14:47
مدافع منچسترسیتی به تمجید از پپ گواردیولا و مارچلو بیلسا پرداخت و از این دو به عنوان بهترین مربیهای جهان یاد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از ساکرنت، آیمریک لاپورته، مدافع گرانقیمت اسپانیایی منچسترسیتی در این فصل اغلب با مصدومیت روبهرو بود و نتوانست انتظارات را برآورده کند. او در جریان دیدار با رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا نیز تنها ۳۰ دقیقه در زمین بود و به دلیل مصدومیت بازی را ادامه نداد.
آیمریک لاپورته درباره بهبود شرایط خود گفت: در این مدت که بازیهای فوتبال برگزار نشد من توانستم دوران مصدومیت خودم را به خوبی طی کنم و الان شرایط متفاوت نسبت به قبل دارم و میتوانم بگویم که کاملا آماده بازی هستم و در صورت برگزاری رقابتهای لیگ برتر انگلیس میتوانم به صورت کامل برای منچسترسیتی بازی کنم.
این بازیکن منچسترسیتی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دو مربی روی فوتبال من تاثیر زیادی داشتند که میتوان هر دو مربی را بهترین مربیهای جهان دانست. هم مارچلو بیلسا و هم پپ گواردیولا با وجود تفاوتهایی که با هم دارند بسیار جزیینگر هستند و هر دو بهترین سرمربیهای فوتبال جهان محسوب میشوند. البته من خوش شانس بودم که در بدو ورود به منچسترسیتی، ونسان کمپانی نیز به من خیلی کمک کرد و توانستم در تیم جا بیفتم.