27-04-2020، 11:34
(27-04-2020، 11:29)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای بابا .. لعنت ب قفس ب قول شماها
(27-04-2020، 11:23)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2020، 11:16)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تُ اگه این همه آدم ک دعوت میکنی بیان صفا سیتی پیشت، واقعا میومدن تا الان ی شلوار فقط پات بود :|
البته اگه از تکنیک "من کارتمو یادم رف بیارم ت حساب کن بعدا بت میدم " و این بعدا هیچوقت نمیاد ،استفاده میکردی چن تا شلوارم رو هم میپوشیدی .-.
زهرا شمالی قدیمی تو؟ :| عوض شدی چقد
دختر داییت بود فک کنم , اون چطوره؟
نمیفهمم منظورتو , دنبال لوکیشنی ک رگبار خالی کنی یا شات؟ D:
نه والا بستگی داره صفا سیتی و شلوار پوشین رو چی معنی کنی
از معنی سنتیش بخوایم استفاده کنیم من الان زیر شلواری پامه ):
اره ، دیگه گذره عمره :| هربار ی چیزی میگی توعآ ،اوندفه گفتی چی بزرگ شدی ایندفه عوض شدی
ماشالا حافظه ، خوبه خوبه .
اره بفرس لوکیشن مخام بیام ببینم چی پذیرایی میکنی :/
من ذهنم پاکه حالا خوددانی ، میگم خودت قرمه سبزی رو یاد بگیر بیخیال شو لاناتی -_- از کناره هر دختره فلشخوری رد میشم بو قرمه سبزی میده اینقد تمرین میکنن واست ی ملسشو درست کنن .
تموم کن این بازی کثیفو همون زیرشلواریو از دست میدیا
من ک تغییری نکردم , ریشام بلند شده و موهام دارن سفید میشن
تو چطوریا شدی؟ تو ک دینا بودی اون دختر داییت فک کنم نیلا بود همچین چیزی , اون چطوره؟
الان ک روزم , از قدیم بفرسم عیب نداره؟ *_*
اخه من استعدادشو نداررم , پی تکه قرمه سبزی میگردم در این حوالی ):
هوا داره گرم میشه بدون زیر شلواری هم خوبه ولی بسی زشته ..
دنبال شلوارم اصا *_*