اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هافبک یونایتد: از رونالدو درس می گیرم تا بازیکن بهتری شوم

#1
هافبک یونایتد: از رونالدو درس می گیرم تا بازیکن بهتری شوم

اسکات مک تامینای تاکید کرد در دوران قرنطینه و تمرینات انفرادی تلاش زیادی کرده است تا از کریستیانو رونالدو الگوبرداری کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میرور، اسکات مک تامینای هافبک منچستریونایتد در حال آموختن از کریستیانو رونالدو در مورد چگونگی حفظ تناسب اندام و تمرکز در هنگام قرنطینه است. این هافبک اسکاتلندی در یکی دو فصل اخیر پیشرفت بسیار خوبی داشته است و از آینده درخشانی برخوردار است.

رونالدو ، ۳۵ ساله که دوران درخشانی را در منچستریونایتد سپری کرد و با این تیم به قهرمانی در لیگ قهرمانان نیز رسید، خود را به ماندن در شرایط جسمی و روحی متفاوت عادت داده است - و بازیکن جوان یونایتد نیز به عنوان کسی که رونالدو را الگوی خود قرار داده است، تلاش می کند تا بازیکنی شبیه به رونالدو باشد.

اسکات مک تامینای به سایت رسمی منچستریونایتد گفت: رونالدو بازیکنی بوده است که همیشه تلاش کرده با تمرین و ممارست به بازیکن بهتری تبدیل شود و من دوست دارم به بازیکنی شبیه به او تبدیل شوم .

مک تامینای ۲۳ ساله کاربردی باورنکردنی را نشان داده است تا بتواند خود را به عضویت مهمی در ترکیب اوله گونار سولسشایر تبدیل کند. این هافبک متولد لنکستر در این فصل ۳۰ بازی برای باشگاه و کشور خود انجام داده است و او در اولدترافورد به یک بازیکن محبوب هواداران تبدیل شده است.

او در بازی برابر نیوکاسل در باکسینگ دی دچار مصدومیت شد و دو ماه از میادین دور بود ولی توانست در بازی برابر منچسترسیتی در بازگشت به ترکیب یونایتد گلزنی نیز کند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
هافبک یونایتد: از رونالدو درس می گیرم تا بازیکن بهتری شوم - ρσєѕɪ - 26-04-2020، 18:18

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Wink مسی هتریک ملی بهتری از رونالدو داره!!!
  به خاطر رونالدو، بیفوما به استقلال می‌آید!
  مسی هنوز بهترین بازیکن دنیاست، نه وینیسیوس!
  همسر رونالدو در بیمارستان آلمانی‌ها بستری شد
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
  رسمی؛ قرارداد قرضی هافبک میلان دائمی شد
  خط قرمز عنایتی روی چهار بازیکن هوادار
  رونالدو اشتباه بزرگش را تکرار کرد
  جدیدترین بازیکن دوملیتی ایرانی در لیگ سوئد
  تکذیب شد؛ مدافع‌آلمانی راهی منچستر‌یونایتد نمی‌شود

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان