(24-04-2020، 11:50)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اناهید رو دیدم تهمت نزن بهش تمام
(24-04-2020، 11:44)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید باعث ناراحتیتون شدم نفس خانوم.
(24-04-2020، 11:42)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2020، 11:40)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دنبال سوژه میگردی برای اخطار ها
دوستان در صورت ادامه ی دعوا اخطار میگیرید
و چون مدیر های گ آ الان نیستن من اجازه ی دادن اخطار تو گ آ رو دارم
پس لطفا تمومش کنید
اگه میخوای ادامه میدم تا اولین اخطارتو به من بدی
چرا باید دنبال سوژه باشم اخه
اولم اینجا بخش من نیس
دومم وقتی میگی بقیه باهام سرد شدن
بخاطر همین حرفای بی مورده قبول نداری
دومن من ففط اون کارو کردم.تا ثابت کنم اناهید همون هدیه اس
الان بهم پ.خ داد میگه من هدیه ام امرتون
بعدشم توی گ.ا میگه اناهیدم.
منکه گیج شدم الان ارش رلش کیه هدیه اس یا اناهید!!!!!
یا هردو یه نفرن.
درسته هردو یه نفرن.
منو شقایق خیلی وقته میدونیم اناهید همون هدیه اس.
به هر حال ولش
ببخشید باعث ناراحتیتون شدم.
(24-04-2020، 11:46)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشم
(24-04-2020، 11:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2020، 11:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2020، 11:36)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزلی من دعوا ندارم دارم با رفیقم ارش حرف میزدم که خانومش پرید وسط
البته رفیقم بود
شما مجبور نبودی جواب بدی
ببخشید
دیگه بس کن و جوابشو نده
(24-04-2020، 11:41)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام گوگولی داداشی
یاالله سلام
خوفی ایسانی؟
(24-04-2020، 11:57)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@جانSina
سلام ارش س تا اکانت داری تا الان حداقل بگو عمو صابر اونارو پاک کنه
سلام ابجی این اکانت و اونیکی اکانتم که اسمش(arash a)هست پاکشون نکنه اونو پاک کنه