(21-04-2020، 10:06)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 10:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 10:01)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 9:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 9:53)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه تو 4 خوابیدی من 6.5 خوابیدم الانم کلاس دارم همین الان تموم شد
باورکن این معلمه ما رو اسکول کرده!
بیست دیقس کلاسو برگزار نمیکنه!
دوتا فش +18 بده برگزار میکنه
اووه همینم مونده شاتشو بفرسته واسه مدیر ابروم بره!
ما خود مدیرا توی گروه ها هستند دیروز توی کلاس ریاضی اونقدر حرف زدیم معلم ریاضی گفت به جان مادرم ادامه بدید دیگه به همتون مستمر 0 میدم
ما هم هستن ولی جرعت نداریم حرف بزنیم
(21-04-2020، 10:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 10:06)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 10:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 10:01)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2020، 9:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باورکن این معلمه ما رو اسکول کرده!
بیست دیقس کلاسو برگزار نمیکنه!
دوتا فش +18 بده برگزار میکنه
اووه همینم مونده شاتشو بفرسته واسه مدیر ابروم بره!
ما خود مدیرا توی گروه ها هستند دیروز توی کلاس ریاضی اونقدر حرف زدیم معلم ریاضی گفت به جان مادرم ادامه بدید دیگه به همتون مستمر 0 میدم
بهش بگو مث ما گروهو ببنده!
راحت تره
الان دارم واسه معلم ریاضیمون خودشیرینی میکنم
خوش به حالتون شما دخترین میتونین لوس بازی دزبیارین ولی ما پسرا چی