اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیامک عاشقانه استامبولی

Heart 
Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; yalan. Senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan
ﻣﻦ ﺻﺪﺍﯼ ﺳﺎﻋﺖ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﮔﺬﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ. ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ، ﺍﻣﺎ ﻋﺸﻖ ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ
♥ ♥ ♥
Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.
ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻣﺜﻞ ﺷﺐ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﺍﺳﺖ، ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺷﻤﺎ ﺷﺠﺎﻋﺖ ﺷﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺩﻟﯿﻞ ﻋﺸﻖ ﺍﺳﺖ.
♥ ♥ ♥
Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim, kimse beni farketmedi, gözyaşı olup yağdım, sıcak günlere inat, yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı, sen bile…
ﻣﻦ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﻋﺸﻖ ﺳﮑﻮﻧﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ، ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻦ ﻧﺸﺪ، ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺸﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﺷﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻣﻌﺸﻮﻕ ﺍﺳﺖ
♥ ♥ ♥
Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim…
ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺗﻮ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻧﻢ، ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﻢ ، ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﺩﺭ ﻗﻠﺒﻢ، ﻭ ﯾﺎﺩ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺭﻭﺡ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﻡ
♥ ♥ ♥
Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. Hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.
ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﮐﻪ ﺁﯾﺎ ﻣﻦ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ. ﻣﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ، ﺗﻮ ﻣﺘﺎﺳﻒ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ، ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﻦ ﺣﺲ ﻫﺎﯼ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ.
♥ ♥ ♥
Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm
ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺩﺭ ﻋﻤﺮﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﺁﻥ ﮐﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﻮ ﺷﺪﻡ
♥ ♥ ♥
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam
ﻣﻦ ﺣﺮﻑ ﻧﻤﯽ ﺯﻧﻢ ﻭ ﺍﮔﺮ ﮐﻠﻤﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻦ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺁﻥ ﮐﻠﻤﻪ ﻋﺸﻖ ﺍﺳﺖ . ﻧﺎﻡ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺁﻭﺭﺩ
♥ ♥ ♥
-Aslında aşkı yağmura benzetmek lazım. Göğüne bir türlü dönmeyi düşünemeyen yağmura
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﻨﺪ
اس ام اس عاشقانه ترکی استانبولی با ترجمه فارسی
ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻫﺎﯼ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺗﺮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺎﻧﺒﻮﻟﯽ
Sеn bеnim; bugünümе şükür vе yаrınımа ԁua еԁişim, аzlа yеtinişim, çoğа göz ԁikmеyişimsin aşkım.
ﻋﺸﻖ ﻣﻦ ﺍﺯﺕ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﻦ ﻫﺴﺘﯽ ﻭ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺳﭙﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ
♥ ♥ ♥
Ayrılırken sana ne kadar bakıyorsa o kadar seviyordur insan
ﻫﺮﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﻩ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ ﻋﺸﻖ ﻣﻦ ، ﻣﻦ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ
پاسخ
 سپاس شده توسط یلدا 86
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
پیامک عاشقانه استامبولی - Sirvan10_a - 16-04-2020، 14:26

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان