05-04-2020، 20:04
(05-04-2020، 19:59)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2020، 19:44)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2020، 19:41)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا من کورسو داخل شهر نمیزارم فقط تو جاده داخل شهر یه بابام بگن به باغ رفتم
(05-04-2020، 19:39)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2020، 19:38)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گر گر
داش سیروان تو چه مکنی چخبرا؟؟
@"sirvan.."
اولا گفتم نگو داش ممنون
سلامتیت فقط یه ساعت میش کم مومده بود تصادف کنم
اوخ اوه ببخشی باورکن این یه بار حواسم نبود
نچهههههه چرا باز کورس گذاشتی خدا رحم کرد
ابا فردا قرار با دایم اینا مجردی بریم باغ حال کنیم اونم رفتم وسایل بخر برای فردا نه ماشینا خونه بود نه ماتور با دوچرخه رفتم
اون دوچرخه سواری من صد رحمت به ماشین بدون دست میرفتم یه دستم تو جیبم بود یه دستتم با دختر عمم نرف میزدم بهو یه ماشین از کوچه اوم بیرون دیگه بقیشم حدس بزن دیگه
(05-04-2020، 19:42)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وااای مهسا دمت گرررم
عاااااااااشقتممم
خیلی کمکم کردییی
@"m.h.sa
الان ببخشید ستین خانوم به من تیکه انداختی؟
چه ربطی ب تو داره الان؟؟؟؟؟
(05-04-2020، 19:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2020، 19:42)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وااای مهسا دمت گرررم
عاااااااااشقتممم
خیلی کمکم کردییی
@m.h.sa
چی شده ستینم؟
میگم بهت اینجاا نمیشه
واااااااااااای خیلی خوبی
باشه منتظرم
خخخخخ مرسی عزیزم