(05-04-2020، 15:12)parham z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2020، 15:06)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولم دهان من دست خودمه و هر چی بخام میگم.
(05-04-2020، 15:02)parham z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو بچه حقی پشت سر من حرف می زنی مگه نگفتیم دیگه باحات کاری نداریم به من چه بچه ها از تو خوششون نمی یاد
(05-04-2020، 15:00)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون طور که خودت پشت سر من حرف زدی منم این کارو کردم.
(05-04-2020، 14:57)parham z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.@m.h.sa
مگه چیکار کردم؟
انقدر منو در مکان مقابل نقل قول قرار نده.
ببخشید تگت کردم مگه ایشون پشته سره من حرف نزده بود مگه به همه فش نداده بود؟
من با دستگاه سایبری میتونم در محروم بودم پیج هارو گزارش بدم.
تو وز اولی به همه پیشنهاد دادی تقصیره منه من کی از تو شماره گرفتم ها بگومن شماره کدوم دختر رو از تو گرفتم جواب بده
تو به چه حقی رفتی به دهترمردم فش میدی که این اجازه رو بهت داد
@"**ghazal**
@"kind-girl-nafas
@"m.h.sa
@"shaghayegh-mirr
اینا بگم من دوروغ میگم یا تو حق با من یا تو
دومن اینم شمارت:0914589525.
تو دخترای اینجا رو هیبنوتیزم میکنی که به تو عشق داشته باشن.
بچه ها لطفا بسع
سیروان تو ول کن
(05-04-2020، 15:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2020، 15:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"ѕмσкє"
@محمّد
@"-HIDDEИ-"
مدیرای محترم کجایین؟
مدیران لطفا رسیدگی کنید
الان دعوای بزرگ تر میشه