03-04-2020، 14:19
(03-04-2020، 14:17)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 14:15)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عذر میخوام اون حجابو احتمالا جای دیگری نوشته بودم سومیش اینه
(03-04-2020، 14:13)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 14:11)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکیش که مال مهم شدن موضوع بود.
(03-04-2020، 14:03)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما که به من تهمت میزدی بگو ببینم اگه توی تاپیک مذهبیتون فعالیت نکردم چطوری ۳ تا ارسال دارم توش :-| @"|HEllen|"
اَاَاَ واقعا؟سپاسگزارم ازتون برادر
آخه سه تا ارسال فعالیته :|| اونجا من گفتم شریکی انگار راش بندازیم سه تا ارسال فرستاد تو افق محو شد :||
البته اون سه تام من یادم نمیاد ._____.
یکی صوت دعای معراج
اون یکی رو خودمم یخواطر نمیارم! احتمالا اسپمی چیزی بوده :-|
نه نه فهمیدم. درباره حجاب بود. یادت اومد؟
واسه اولی خیلی زحمت کشیدی D:
آخری یادم نیومد ولی تشکر :||
شریک خوبی نیسی برادر ):
(31-05-2019، 15:32)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همینه که هست! هرکیم دوست نداره میتونه جمع کنه از اینجا بره
ادغام شد
عب نداره !