31-03-2020، 13:33
(31-03-2020، 13:30)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفته لطفا موضوعاتتون رو طبق الگوی زیر قرار بدید. حتما که نباید باید مینوشت :-|
(31-03-2020، 13:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 13:25)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 13:22)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 13:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محمد قوانین رو صدبار خوندم بابا کل قوانین نه نوشته شنا حق ندارید فقط لینک بزاری
اصلا من الان میرم یه پیام خصوصی به اقا صابر میدم تکلیف خودمو با اون امیرحسین خان معلوم میکنم ایشون چه مشوپکلی با من دا ه
الا 4 باره من 4 ستاره میشم حر دفعه با یه دلیل مزخرف تعداد ارسال های منو پاک میکنه
توی قوانین گفته موضوع چطوری باید ایجاد بشه!
اول عکس میزاری بعد نام خواننده و اهنگ قسمتی از متن و بعد لینک دانلود. اگه این موارد نباشه بی کیفیت محسوب میشه
اقا محمد خواهیش میکنم این که نوشته عکس باشه قسمتی از متن باشه و... روی توی یه عکس اسکرینشات کن بزار من که ندیدم
http://s10.picofile.com/file/8392684326/SDAKjwhbjerjne.PNG
محمد خودتو انصافت کجای این قسمت نوشته باید عکس بزاری قسمتی از متن رو بزاری خودتو انسافت بگو کجا گفتههه