(30-03-2020، 18:06)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بین خودمون بمونه کار خودشونه !
(30-03-2020، 18:03)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یادمه دو هفته ای زدم،یا من این وسط اشتباه کردم یا یه حرکتی صورت گرفته
(30-03-2020، 18:01)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 18:01)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکی لغوش کرده حتما
@"-HIDDEИ-"
برادر تو ثانیهای اخطار داده بودی ؟ تاریخ پایان اخطار رو همان تاریخ صدورش نوشته :-|
اخه نوشته بود پایان یافته. لغو میکردن مینوشت لغو شده.
عجیبه
(30-03-2020، 18:05)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احتمالا یه اگری قبل یا بعد جملشون بود
(30-03-2020، 18:04)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 18:02)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@محمّد
درود برشما
ببخشید چقد مونده من اخطار بگیرم؟؟
جان؟ میخوای اسپم بدی ؟
من غلط بکنم
اوندفه گفتن قراره بگیرم.پرسیدم کی میدین؟؟؟